fredag 23 mars 2012

Hur tror du att dina vänner skulle beskriva dig?

Idag hittade jag en intervju med Maria Montazami i finest.se. Tyvärr hittar jag inget datum, men jag antar att det var innan Hollywoodfruar kom ut.
Fredagsfrågan låter så här:

Hur tror du att dina vänner skulle beskriva dig?
Jag: Eftersom jag har jättefina vänner tror jag att de skulle säga fina saker om mig. :D En kompis har sagt nån gång Ute kan man ta med sig överallt, hon klarar sig alltid. Det tyckte jag i början inte alls, men med en eftertanke så stämmer det nog, jag har lätt att komma i kontakt med andra och försöker alltid göra det bästa ur situationen. Sedan är jag för 99% säker att de skulle säga att jag har en härlig skratt och så önskar jag mig att de  skulle säga att jag är en positiv och rolig tjej, som är bra på att lyssna på andra.

Så här svarade Maria Montazami:


Hur tror du att dina vänner skulle beskriva dig?
Maria: Oj, vad svårt. Jag hoppas att de skulle säga att jag är en bra mamma och fru. Men också en bra värd. Givmild. Det hade du märkt om du besökte oss. Mina gäster har det så bra alltså. Det är som att vara på semester. TV-teamet kände sig hemma redan första dagen när de kom hit. Sen tycker jag att jag är en jätterolig tjej som älskar att klä mig fint. Jag har alltid det senaste på mig. Så tror jag att de skulle beskriva mig.
hela intervjun


Jag önskar er en jättefin fredag!
Vi hörs!

5 kommentarer:

Husfrun sa...

Jag hoppas och tror att de skulle säga att jag är positiv, glad, rolig och duktig... lite spralligt duktig så där. Och skönt förvirrad, totalt utan lokalsinne.
Ha en trevlig fredag. Kram.

Carina Sjölund sa...

Jag hoppas dom tycker att jag är lätt att jobba och samarbeta med.

Du en hemlis... det vet jag att dom tycker, det har dom berättat för mig *blink blink*
Kramen vännen♥

creando sa...

Intressant fråga....jag tror att min bästa vän skulle beskriva mig som en bra lyssnare, en som är lugn och har båda fötterna på jorden, men som också kan bli helt irrationellt orolig ibland. En som föddes utan lokalsinne men som är händig och har lätt att lära nytt. Jag är säker på att hon lite suckande skulle beskriva mig som en som lätt tar sig vatten över huvudet genom att ta på sig för mycket uppgifter, tidsoptimist som jag är... :) Ungefär så kanske...

Kramar Kicki

min tekopp sa...

Verkligen en intressant fråga det där..hmm, det tål att tänkas på. Måste nästan fråga någon av mina vänner tror jag och kanske lägga ut svaret på bloggen sedan :-) Ska jag gissa så tror jag; glad, social, förvirrad, tidsoptimist och j*ligt dålig på att svara i telefon :-)

Kramar

Fröken Grön sa...

Oj, det var ingen lätt fråga att svara på.
Jag hoppas att de skulle säga att jag är lojal och att de har roligt tillsammans med mig. De skulle nog iallafall säga att jag är lite knasig...

Ha en fortsatt fin helg, Ute!
/Anna-Karin