söndag 6 mars 2011

Att hitta en skatt med en chokladsida...

Garagen är för att pakera bilen i, eller hur? Nu har vi bott här i 7år och jag skulle leta efter en stor skruva. Och eftersom vi har i ladugård och garagen många lådor, hyllor... har vi hittat där många gånger saker som man kan behöva eller som är kul att ha. Garagen har alltid varit makens revier, jag har egentligen inte gjort mer där än att pakerad bilen där och sedan stängt dörren. Men nu när jag skulle hjälpa till, hittade jag i verkbanken där, det här:
Ser lådan inte fin ut? Jag var ju helt förtjust och undrade om Michael inte hade sett det här tidigare, men han tyckte inte att det här var något märkvärdig!?  Tänkte sätta påskliljor i och sedan mina kökskryddor.
 Problemet med den är att det här är lådans chokladsidan, andra sidan ser tyvärr ut så här:
Den är lackerad med vitt, blått och grönt och som ni ser finns det även brännskador. Vad ska jag göra nu??
Vill inte sätta den på fönsterbrädet när man kan se från utsidan den här fula sidan. Har ni några förslag??

4 kommentarer:

Marie sa...

Jag är inte alls någon expert, men prova att slipa lådan med sandpapper och speciellt då på den "fula" sidan.
Ta sedan och måla lådan vit med matt färg, måla lite "slarvigt" så den ser lite nött ut.
Det är det enda jag kommer på nu....

Ha en fin söndag!
Kram♥

Fröken Grön sa...

Vilket härligt fynd! Visst kan den där bli superfin med lite blommor i till sommaren. Jag tror också att du kan slipa bort färgen, antingen med ganska grovt sandpapper eller kanske ännu enklare om du har en "slipmus" hemma. Om du inte vill måla den (vilket nästan är synd, för den är fin som den är) så kan du bara olja in den lite med träolja där du har slipat.

Ha en fortsatt skön söndag!
/Anna-Karin

Kringlor och krusiduller sa...

Finfin liten låda! Vad kul att fynda i gömmorna hemma .-).

Jag skulle nog också prova att sandpappra lite grann. Om det inte funkar kanske du kan måla bara den sidan som har färg och brännskador. Jag menar om den sidan ska stå mot fönstret, så kanske det inte gör något att baksidan är vit och att framsidan är obehandlad? Framsidan är ju så fin, så den tycker jag är synd att måla.

En fin söndagkväll önskar jag dig!
Kram/ Åsa

Kringlor och krusiduller sa...

Förresten - vad kul att du har köpt en ny kamera. Jag införskaffade min nya kamera för några månader sen och det är sååå kul att fota nu! Jag skulle däremot behöva gå nån fotokurs för att lära mig lite tips och trix.

Kram igen!
/ Åsa