tisdag 1 mars 2011

Happymaker!

Ibland måste man lura sig själv för att må bättre. Till exempel kan man le i 5minuter, och hjärnan tror sedan att man mår bra. (Jag har provat och det funkar)
Vi har gått ett steg vidare här hemma. Vi har en termometer placerad på skyddande husväggen där solen skiner och värmer upp husväggen och så klart termometern. Det känns så himla bra, efter alla de här minusgraderna att går ut och ser + grader! Därför fick termometern namnet Happymaker. Det är egentligen mest jag som behöver den! Men min hjärna följer efter ett enkelt schema: solen, blå himmel, och +grader = våren! Och då mår jag betydlig bättre!medan det var i "verkligheten" -6
Nu ska jag le här omkring lite.... ha det bra!

2 kommentarer:

Fröken Grön sa...

Åh, vad jag gillar den där idén med att ha en termometer på solsidan! Även om man vet att man lurar sig själv så är det precis vad man behöver just nu. Ska nog prova det där med att le i 5 minuter också, för att lura hjärnan ännu lite mer, hihi!
Må så gott!
/Anna-Karin

popetotrora sa...

Haha!! Tänk om man kunde lura själva vädret själv med en sån termometer så det faktiskt blev lite plusgrader nu. Längtar efter vår och sommar!!