tisdag 26 april 2011

Danmark

Vi har varit i Nordjylland i en liten by Lild Strand, orten som var lite större heter Fjerritslev, där fanns det affärer/veterinär...., nästa stora stad är Thisted. Vi hade inga särskilda planer innan semestern, bara åka och sedan vila.... vi har lånat cyklar..och utforskat med dem omgivningen. Semesternsaktiviteter: cykla, sola, fota, läsa, strandpromenader, sanddynpromenader, spela kort....alltså ingenting särskilt men dock så vilosamt och kul. Här kommer några bilder:

Semestern har verkligen varit lugnt och skönt, och nu har jag krafter att göra någonting, och min att göra lista är lång. Egentligen hade vi planerat åka den här veckan eller bättre sagt skärtorstag eftersom barn är ju lediga nu, men Michael fick inte semester, men jag hade lagt schema så att jag också skulle vara ledig, och det känns så perfekt nu: Jag kan verkligen försöka göra så mycket som möjligt, det mesta jobb är så klart ute:
  • krattar gräsmattan (började redan igår)
  • gör en/ två korgar till som Ullis har gjort (jag har gjort en igår, men vågar inte visa den en, den är inte riktig lik Ullis, men jag ska prova mig fram)
  • veden ska i vedboden
  • hönstall behövs en rejäl städning
  • planterar
  • handlar Michaels födelsedagspresenter
  • olja trädäck och trädgårdsmöblarna
Ni ser det är mycket men jag ser framemot det blir kul att göra någonting, så vi hörs!! Det känns skönt att vara tillbaka

3 kommentarer:

carinasjolund sa...

Fina bilder du visar! Borta bra men hemma bäst, visst är det alltid så? :)
Lycka till med dina sysslor!
Kramen vännen♥

Marie sa...

Har man varit borta ett tag, känns det till och med skönt att ta itu med saker hemma!
Ni verkar haft det hur härligt som helst.
Kram♥

Hildas hem - Sofia sa...

Så härligt med en liten semester. Jättefina bilder!
Man brukar alltid få energi efter man varit iväg, du har ju flera roliga projekt att ta tag i nu :)

Jag önskar dig en fortsatt fin kväll!
Kram Sofia