torsdag 28 april 2011

Stenar och korgar!


Stenar har alltid fascinerat mig, konstig nog, och jag tar nästan alltid en sten hem från semsestern, nu i Danmark såg vi stenar med hål i, det blev en riktig skattjagt för mig, och så hittad jag även några. Eftersom jag fortfarande väntar på blad på träden (det börjar, men eftersom jag har sett det grönt nästan överallt, blir jag pirrig...) , smykrade jag våran tall med en stenkedja.


Även till entréen räckte det till:

Och så ska jag nu visa mina korgar, jag skäms men jag tror inte att jag kan det bättre, jag har ju bara alternativen: ta bort eller det får vara så. Jag tog alternativ b . Ni får se:

Korg nr. 1

korg nr.2
okej, jag bjuder på 1 närbild
Jag tänkte har de i år iallafall,eller?. Nu ser ni inga planter, jag ska inte ha där mina kökskryddor, eftersom de har jag precis nära köket. Här tänkte jag plantera jordgubbsplanter, där på trädäcken brukar stå våra solstolar. Det känns mysigt att solar och läser en bok och plocka då och då en jordgubb.
Vad säger ni (trädgårdsmästare)? Funkar det??
Eller vad ska jag göra, ska jag ta bort dem?
Vill ni se riktig fina korgar kollar här Ullis
Ha en fin dag!

4 kommentarer:

Ullis sa...

Vilka stenskapelser, fantastiska!
Dina korgar är ju underbara, förstår inte varför du skäms för dem! Och ännu bättre blir det när de börjar växa grönt i dem, ta absolut inte bort dem. Det är ju så härligt med kreativitet i trädgården!
Ha en skön dag Fru Vallmo!
Ullis

carinasjolund sa...

Vad fint du gjort med stenarna :)
Med lite fantasi kan man fixa det mesta!
Ha en bra dag!
Kramen♥

Elvira sa...

Hej Ute, vad rörd jag blir att du har tänkt på mig, jo det är sådär, livet går lite upp och ner just nu, men vi försöker ändå att se ljust på tillvaron och tar en dag i sänder. Det ordnar sig, det brukar det alltid göra, det tar lite olika lång tid ibland bara.

Det var jättefint med stenarna tycker jag. Du får gärna komma in till mig och tipsa om lite smultronställen om du vill. Danmark blev jag sugen att åka till efter dina fina bilder och inlägg om den resan.

Kram snälla söta du

//Elvira

Hildas hem - Sofia sa...

Jag tycker att dina korgar är jättefina! Du ska absolut odla i dem i vår. Jag skulle aldrig ge mig på att försöka ens eftersom jag tröttnade när jag skulle göra en dörrkrans av kvistar. Supersvårt.

Jag önskar dig en fortsatt fin kväll!
Kram Sofia