fredag 3 juni 2011

Fredagsfrågan en utmaning??


På tre år har brittiske Robert Pattinson tack vare Twilightfilmerna gått från arbetslös skådespelare till världens störste flickidol. Maria Lindholm fick den enda svenska intervjun med stjärnan inför hans nya film.20110410  
Fredagsfrågan låtar så här: 
Har du några hemliga intressen som du youtubar om kvällarna?
Jag: Nej jag youtubar verkligen sällan, bara när jag får tipps av någon, och då är det oftast sånt som är jätteroligt. Jag tycker inte om dem här homevideos, där de ramlar och gör sig illa., usch nä, det är ingenting jag kollar upp. Annars kan jag leta efter musik, som inte finns på spotify. Men nu kommer jag ihåg någnonting, jag tror jag har kollat ifjol många gånger på alla avsnitt av centralskolan, min dotter visade mig den och jag har verkligen skrattat högt. Kan faktiskt inte bestämma mig vilken avsnitt jag tycker är bäst, så här är avsnitt 1:Så här svarade Robert Pattison:
Har du några hemliga intressen som du youtubar om kvällarna?
– Livevideos av Van Morrison. Och klipp från ”Americas funniest home videos”. Jag gillar att titta på folk som trillar omkull.

Blir spännande om ni youtubar (fin konstig ord) kanske kan du göra ett inlägg med ditt favoritklipp/film, eller du skriver bara namn, så att jag kan youtuba själv?
Önskar er alla en fin fredag med en god skratt!

1 kommentar:

Hildas hem - Sofia sa...

Jag använder Youtube som du. Kollar bara när jag fått något tips annars så är det väldigt, väldigt sällan jag kollar där. Men de gångerna jag väl varit där så har jag hittat mycket kul - dessvärre så tar det ju så mycket tid att surfa runt där och jag lägger hellre min tid på annat :)

Jag önskar dig en härlig fredag!
Kram Sofia