fredag 1 juli 2011

fredagsfrågan nr.19: Varför bloggar du?

Underbara Clara var med i sommarprat i p1  i måndags. Vilken tjej, helt underbar! Så jag tänkte ta henne som min VIP till fredagsfrågan:
Nyheter24 intervjuade Clara Lidström bättre känd som Underbara Clara 2009. Hennes blogg var nominerad för den kaxigaste blogg. Fredagsfrågan låter så här:
Varför bloggar du?
Jag:  Jag började blogga 2009, och då hade jag tänkt uppdatera min kompisar och familj med allt som händer här på tomten/ här i Sverige. Bara för att jag var för bekväm att skriva nästan samma sak till den ena och den andra. Men tyvärr fungerade det inte. Jag skrev och satt in bilder men det var få av mina vänner som kollade, så var jag ändå tvungen att uppdatera de via mejl eller telefon. Bloggen då var på tyska och svenska. Men statistiken fick jag inte upp och jag gav upp efter ett tag . Men jag har saknat under bloggpausen, det här att tänka, skriva och läsa andras inlägg. Så kort sagt - jag har börjat igen ,eftersom jag tycker det är så KUL.

Så här svarade Underbara Clara♥:
Varför bloggar du?
För att jag behöver få utlopp för all min kreativitet som bubblar därinne.

3 kommentarer:

Marie sa...

Jag bloggar för att:
* jag blev inspirerad av andra
* det blir en sorts dagbok
* jag "lär känna" många underbara människor, du är en av dem!
Kram♥

carinasjolund sa...

#Har fått lära känna så många underbara människor
#Läsa om derad vardag
#Det är liksom ett sällskap fast på datorn

Önskar dig en underbar Fredag! Hörs på Måndagseftermiddag när vi kommer från fjällen!
Kramen på dig♥

Elvira sa...

Jag började blogga av nyfikenhet och för att jag hade läst och inspirerats av andra bloggar ett tag. Det är roligt och man får fin kontakt med de som hittar in till bloggen.

Kram Elvira