fredag 16 september 2011

Fredagsfrågan

Den 16.09.1994 blev jag min mans hustru för andra gången, nämligen i kyrkan i vitt. Första gången var det på Standesamt alltså (statlig, det räknas inte bara gifta sig i kyrka, men man kan göra det alltihopa på en gång) året innan i december. Så vi har tre årsdagar (när vi blev ett par, 1. bröllopsdag, 2. bröllopsdag) att fira och jag tycker man ska fira alla dagar som kommer.
Så min kära min och jag vi är nu i 17år gift (snart 18 haha vem blir klok av det) Men 17 eller 18 jag fattar inte, det gick så fort allt det. Jag hörde häromdan att en kompis, som är gift nu i 4år, prover sin bröllopsklänning på årsdagen, bara för att se om hon fortfarande passar i den. Jag har aldrig tänkt sådär, men man får inte säga sådana saker till mig, då måste jag prova det även om jag egentligen tycker att det är dumt, men så gjorde jag det imorse. 
En konstig känsla faktiskt, men men puh jag passar fortfarande i den, det gick inte så lätt, men bättre än jag hade tänkt. Hahaha vilken sjuk sak egentligen. 

Eftersom det är våran bröllopsdag, tänkte jag ska fredagsfrågan låta såhär:

Gör ni någonting speciellt på årsdagen/bröllopsdagen??
Jag: Vi har gått ut i början, men oftast blir det en candle light dinner här hemma, med mycket mys. Jag älskar laga mat tillsammans med min man eller med kompisar, där man redan när man laga mat , dricker lite vin och laga mat  långsamt ,inte så där fort, fort, vi måste se till att barn ska få mat  så att dem kan till träningen/lägga sig .... ni vet.  Idag blir det en 3 rätters menu, med ljus och mys. 

Så, nu blir det spännande har ni sådana roliga saker som min kompis och prover bröllopsklänningen? Eller gör ni som Heidi Klum och ger er varje år på nytt bröllopslöften?? 
Men åh, nu kommer jag på en jätterolig grej som jag gjorde nån årsdag. Haha, det ska jag berättar någongång, men nu är det förhoppningsvis er tur..

Gör ni någonting speciellt på årsdagen/bröllopsdagen?

2 kommentarer:

Marie sa...

J brukar alltid plocka en bukett liljekonvaljer, jag hade nämligen såna i brudbuketten och det är min favoritblomma. Sen brukar vi ge varandra en liten present, inget märkvärdigt, det är ju tanken som räknas;)
I år firade vi silverbröllop, så det blev en resa till Alanya och på själva dagen (15/6) så bjöd han mig och resten av familjen på restaurang.

Långt svar:)
Kram♥

carinasjolund sa...

Inget speciellt brukar vi göra. Men en bukett med röda rosor brukar jag alltid få på bröllopsdagen av min kärlek :)
Kramen fina du♥