tisdag 11 oktober 2011

En liten kvällshälsning


En liten kvällshälsning från mig och speciellt till Emma och hennes lilla familj, som har fått en liten Leo idag! Så kul! Stor Grattis från mig! Men även till alla andra som kikar in här och orkar läsa allt det här! Helt otrolig att ni klarar det! (Min dotter fattar inte, att jag överhuvudtaget har läsare ;) )
Idag har det varit en fin solig dag, lite kallt för min del, men det finns ju varma kläder, eller hur?

Mina söta plåt-skalbaggar syns nu väldigt tydlig. Björken har tappat ganska mycket löv och snart ser man bara mina lampioner på nakna grenar.  Men som jag redan har konstaterat tidigare, så är det bara, och snart snart börjar adventen och då är man upptagen med andra saker. (Såg idag att Allers Jultidningen fanns redan i affärarna!)

Känner mig lite ostruktuerad idag, så som jag springer i rondell hela tiden. Idag har jag blivit avbryten från mina planerade "arbetsuppgifter" (alltså det jag hade planerat efter jobbet) hela tiden, även om det var trevliga telefonsamtal, eller en kompis som hälsade på, så har jag förlorat lite tråden i allt det här och så börjar jag om, och om igen. Nu efter maten bloggar jag först lite för att sedan tar upp "tråden" igen.
Nu ljuser mina lampioner och om en timme ser det ut så där:

och då är det snart dags att sluta för idag. ;)

Ha ni en fin kväll och mysa med det ni har! Kram

3 kommentarer:

Marie sa...

Vilken rolig idé med lamporna, vad fint de lyser på kvällen:)
Klart att du har läsare, varför skulle du inte ha det? Men så är det väl med alla ungar i tonåren, morsan är pinsam, knäpp och fattar ingenting;))
Hoppas du trots allt får en fin kväll!
Kram♥

carinasjolund sa...

Önskar dig oxå en fin kväll!
Du kan väl tänka en liten tanke på mig som ska jobba i natt *Ler* :)
Kramen♥

Husfrun sa...

Å vilka fina bilder, det ser mysigt ut :)
Ja, grattis till Emma, hennes man och deras lille Leo!
Hoppas du fick en fin kväll.
God morgon.