torsdag 8 december 2011

Kottar och stjärnor på en tråd


I år är det "inne" här hos mig att dekorera med enkla naturliga julpynt. Som till exempel den här bordsgirlanden som jag gjorde av kottar, barkbitar och gammal noterpapper.
Eftersom vi eldar med ved,(därför hälsade ju även sotaren förra vecka ;) ) finns det massor med barkbitar i ladan, och även gammal notpapper hittade jag där. (Fd. ägaren av huset har varit musiker). Det här är en enkel julpyssel. man klippa ut stjärnor ur barkbitar, notpapper, gör ett hål i mitten och sedan strängar man de växelvis med kottar på en tråd. Tråden snurar man runt kottarna så att de håller. Med lite granris kan det blir en enkel men festlig bordsdekoration till julenbordet, eller?


Önskar er en fin fin torsdag!

5 kommentarer:

Marie sa...

Det enkla är det vackraste:)
Idag vräker det ner MASSOR av snö hos oss, hur har ni det hos er?
Hoppas du får en fin torsdag!
Kram♥

Äppelblom sa...

Det var en fin bordsdekoration du gjort av det du hittade i vedboden. Tack för tipset. Nästa gång jag går ut i vår vedbod så skall jag ta med lite näverbitar, för kottar och notpapper har jag redan inne. På julafton är vi själva hemma i år, men på Annandagen kommer alla våra barn och barnbarn hem, så då kan det vara roligt att duka bordet lite fint.
Ha en fortsatt fin dag!

gunsan sa...

Men vilken fin dekoration, vad påhittig du är;))

Så mysigt med det hemmagjorda tycker jag o man kan ju få det nästan precis som man vill;))

kramizzzzz

Lottas Fotografi sa...

Jättefin dekoration! Tack för inspiration!
Kram Lotta

Husfrun sa...

Naturligt och gammaldags pyssel är det vackraste tycker jag. Och att göra pyssel av gammalt notpapper slår det mesta. Jättefint.
Kram.