fredag 13 januari 2012

Fredagsfråga nr.2

Nu hittade jag igen en fredagsfråga i elle.se. den här gången blev bloggerskan Sandra Beijer intervjuad.
Jag tycker hon har fått en fin fråga, så vi kör:
Var tillbringar du helst en solig söndag?
Jag: Ja i solen såklart. Men det beror ju också på årstiden, alltså om det nu skulle vara en solig söndag, då skulle jag har en mysig frukost med familjen och sedan skulle jag gärna ta en åktur med skidarna med maken, med ryggsäck och allt, fikar i solen och sedan skulle vi komma tillbaka när det är mörkt och vi skulle mysa i soffan....men egentligen är det så att jag vill helst vara ute när solen skiner, jag kan nästan inte vara inne då. Under sommarn kör jag mitt UTE-liv, hahaha då har vi det igen ;)
Såhär svarade Sandra Beijer:
Var tillbringar du helst en solig söndag?
– I sängen hela förmiddagen och läser serietidningar och tittar på Arrested Development. På eftermiddagen på något trångt brunchställe tillsammans med mina favoritpersoner. Vi äter eggs benedict förövrigt. På kvällen beställer vi pizza och lyssnar extra högt på northern soul. hela intervju

Var tillbringar du helst en solig söndag?

3 kommentarer:

gunsan sa...

De här intervjuerna är skojiga;))

En solig vintersöndag......då vill jag njuta av frukosten, klä på mig vart o så tar guben o jag med oss vovvsingen på en härlig promenad, md kameran i högsta hugg;))
Väl hemma så tar jag en fika på altantrappan;))
.......wow, hoppas denna dagen kommer imorgon;))
Just nu så blåser det som bara den;)
kramizzzz

creando sa...

Ja, vart är jag då? Jag skulle gärna befinna mig i fjällen på ett par slalomskidor. Och på afterskin med en god öl efter. Det är ett sätt att ta vara på en solig söndag. På sommaren, däremot, håller jag mig i skuggan med en bok när det är riktigt soligt. Kram Kram Kicki

Fröken Grön sa...

En SOLIG söndag tillbringar jag allra helst i trädgården. (Ja, inte vintertid då... )
Finns inget bättre än en heldag med gummistövlar, spade och jord mellan fingrarna! Kanske drar jag iväg på någon rolig loppis i omnejden.
Men nu under vintern gillar jag nog bäst att skrota omkring i mitt lilla hus, plocka och pyssla, slappa och läsa.
Hoppas du själv får en solig söndag imorgon!
/Anna-Karin