onsdag 4 januari 2012

Tillbaka!

Hej allihopa och tack för alla era hälsningar, det var så kul att öppna bloggen och få så många fina kommentarer. Jag hoppas att ni allihopa mår bra och har haft en fin start i det nya året. (Efter det här inlägget, kommer jag och hälsar på er, för att uppdatera mig ;) )


Mina svärföräldrar och min svager har åkt hem igen och nu kommer sakta men säkert vardagen tillbaka. Med allt som innebär och lite extra tvätt, ni vet...
Under min "blogg-uppehåll" har vi hunnit fira dotterns födelsedag (13), jag har varit på en anställningsintervju och har fått jobbet, jag har hittat några fynd i mellandagarsrea och mysat med tjejerna. och som sagt så har vi haft gäster här och haft en fin och rolig nyårskalas.

Det här med jobbet känns helt underbart, och jag kan fortfarande inte fatta att de vill ha mig och att de kunde bestämma sig direkt! Så coolt! Det var/är faktiskt en kanon egobooster för året 2012.
Nu ville jag egentligen bara komma dit, men först måste facket instämma, och frågan är när min "gamla" chef kan och vill släppa mig, allt hänga fortfarande lite i luften, men ändå verkar det så spännande.
Kanske skulle jag avslöja vad jag syssla med? Jag är sjuksköterska och jobbar på en vårdavdelning med inriktning på medicin. Mitt fackliga arbete har uttröttat mig lite gran, och så hittade jag annonsen om ett vik på smärtmottagningen, det blir verkligen spännande och jag tror jag ska lära mig rikitig mycket, tyvärr är det bara ett halv år vik, men  det känns ändå roligt att lära känna någonting nytt, och vem vet...

så, nu ska jag hälsa på er! Må så gott!
5 kommentarer:

Marie sa...

Jag förstår att ditt självförtroende har ökat efter att du fått jobbet, gud så kul!!!
Välkommen du också in i bloggåret 2012 och god fortsättning:)
Kram♥

creando sa...

Grattis,grattis till nya jobbet! Såååå roligt! Och du - kolla in hos mig ikväll. Du utmanas! ;)
Kramar Kicki

gunsan sa...

Men grattis till dig, vilken lycka, snyggt jobbat;)) Ett halvår....men som du säger, man kan aldrig veta;)

Vi har också haft en härlig jul o ett härligt nyår, firat med barn o barnbarn;))

kramizzzzz

Husfrun sa...

Grattis till jobbet. Vem vet om inte vikariatet kan förlängas och leda till något fast?! God fortsättning.

Victoria - Elvira Spekulerar sa...

Stort grattis till jobbet Ute! Vad glad jag blir för din skull, vilken härlig start på 2012.

Kram Victoria