fredag 17 februari 2012

Fredagsfråga nr.7: Berätta om dig själv!

I Elle nr. 2 2012 hittade jag en kort intervju med  den 17-åriga Amanda Mair. Jag hade ingen aning, ärlig talat vad hon sjunger, så jag tittade och lyssnade  HÄR.  Hon har verkligen talent, tycker jag.

Så här låter fredagsfrågan och det är mer en utmaning:

Berätta om dig själv!
Jag: Jag är en kaffeälskare, jämnt frysen och alltid kall om händerna, jag skrattar ofta och gärna, men min skratt är pinsamt konstig. Jag är tyvärr vanligtvis inte alls spontan, men ibland överraskar jag mig själv med spontana insatser. Typ flytta till Sverige, eller söka nytt jobb. Jag tycker om att läsa, men just nu blir läsningen bara min sömntablett. Jag är skiträdd för sniglar! Jag är stolt över mina barn så klart! Och att jag är i 18 år gift med min man.

Såhär svarade Amanda Mair:


Berätta om dig själv!
Amanda: Jag är uppvuxen i Lidingö med mina föräldrar och mina två systrar. Mitt efternamn kommer ifrån min pappa som är från Österrike. När jag inte håller på med musik eller går i skolan träffar jag kompisar, tränar, spelar tennis och fikar i stan.

Varsågod ta utmaningen och berätta om det du vill! Jag tycker det är så kul att få lära känna er! 
Jag önskar er en fin fredag!

2 kommentarer:

creando sa...

Det här är ingen lätt uppgift på få rader. Men ett försök får man ju våga sig på....

39 år, trebarnsmor och gift. Tycker om allt som är kreativt, skapande. Just nu gärna foto. Vill alltid utvecklas, lära mig nytt. Slukar enorma mängder böcker i perioder. Är lugn, på gränsen till tråkig för den som inte känner mig. Har lika lätt till skratt som till gråt. Gråter faktiskt ganska mycket. Pinsamt mycket tycker mina barn. Blir riktigt arg, när jag blir arg, men är aldrig långsint. Älskar choklad, och kommer aldrig, aldrig byta ut den ljusa mot mörk. Har ett jobb som jag älskar, trots att jag aldrig vet vad jag ska göra när jag kommer dit. Är på det stora hela väldigt nöjd med livet och de människor som omger mig :)

Kramar Kicki

Husfrun sa...

I dag låter min beskrivning så här;
Liten, ledsen och känner mig gammal. Har inflammationer i en mängd leder på grund av ett skov i min reumatism. Därav mitt usla humör. Brukar annars se positivt på det mesta och skratta mycket. Det ska bara vända åt rätt håll så är jag på banan igen.
En kram på det så är jag glad.
KRAM!