fredag 4 maj 2012

Är du en frukostmänniska?


Hej och godmorgon, idag hittade jag fredagsfrågan i DN.se, frågan har Designern Behnaz Aram fått. Intervjun hittar du här.

Är du en frukostmänniska?
Jag: Ja det är jag absolut! Jag älskar sitta länga vid frukostbordet. Jag tycker det finns inte heller någonting bättre än ett frukostbuffé på hotell, med alla godsaker. Mmmmh, även här hemma försöker jag ha flera alternativ på frukostbordet och speciellt  på helgen, när man har tid att verkligen sitta länga och ha ägg och croissants på bordet. Mums mums.

Så här svarade Behnaz Aram:


Jag är ingen frukostmänniska, men älskar brunch. Vid 12 träffar jag en av mina bästa vänner Åsa på något schyst ställe, gärna Riche eller Caffé Nero som ligger på min gata. Jag äter Egg Benedict eller råbiff och dricker en Virgin Mary. Har regeln ”ingen alkohol före lunch”. Det funkar bra i Stockholm, men inte i Paris, för där äter man lunch så sent.


Nu ska jag fylla på min kaffemugg och beger mig till frukostbordet. Och nu efter det här inlägget har jag riktig lust att fixa en deluxe frukost till helgen. Skulle gärna sitta ute i solskenet, men det blir det väl inte den här helgen.


Hur står det till med dig? Är du en frukostmänniska?

PS: Tack för era peppande ord vid min bloggtorka. ♥

5 kommentarer:

Victoria - Elvira Spekulerar sa...

Jag älskar frukostar och på lördagarna lyxar vi till det med en biskvi till kaffet och tidningen som intas efter frukosten, bästa starten på dagen :) .

Kram Victoria

Marie sa...

Förr kunde jag inte äta frukost, men sen tjugo år tillbaka så är det den bästa måltiden på hela dagen.
Jag säger bara en sak: hotellfrukostar, snacka om att vara i himmelriket då:)!!
Ha en fin fredag vännen!
Kram♥

Carina Sjölund sa...

Tyvärr äter jag alldrig frukost, men jag vet att jag skulle behöva.
Men hotellfrukostar äter jag alltid, mums vad gott där är med frukost då :)
Fredags kramen vännen♥

creando sa...

När jag bor på hotell kan jag äta frukost i flera timmar. Men hemma tycker jag inte det är riktigt lika roligt. Fast frukost äter jag. Annars blir jag folkilsken :)

Ha en fin fredag!
Kramar

4U2 sa...

Förr när barnen var små älskade jag frukostarna, även hotell frukost gillar jag men numera så äter jag bara för att jag måste och det blir inte mycket. Middagen däremot, den ser jag alltid fram emot! ;)