söndag 20 maj 2012

Ett "Jag saknar min hund" inlägg

Hej och god morgon,
Ja idag kommer några hundbilder och det är kanske inte så farligt som rubriken låter, MEN ju det är det, Svante har varit/är hos en kompis för att träna inför sommarn, och jag hade aldrig tänkt mig att det kan vara så svårt utan hund. Svante följer ju med oss egentligen överallt, alltså några timmar under dagen klarar han sig utan problem utan oss. Men på semstern har han än så länge följd med oss ALLTID! Men i år ska han stanna hemma hos en kompis eller hundpensionatet och eftersom jag tycker att kompisalternativet låter bättre, körde vi den här helgen en Prova-på-weekend.

Men Gud, kanske låter det här fånigt men det är så tomt här, imorse trodde jag att jag blev galen, för ingen väckte mig, jag behövde inte gå ut med honom .....
Men på andra sidan är det ju jättebra att det fungerar hos kompisen, att han trivs där och han uppför sig snällt mot deras katter...., för jag vet att Svante har det jättebra där.

Men fy, det är inte roligt att vara hemma utan hund, jag kan tänka mig att det blir bättre när man själv är borta och har lite omväxling. Men här hemma utan hund är ju nästan en no-go.

Men om några timmar ska vi hämta honom igen och så länge ska jag hitta på någonting annat så att tiden går fortare... 
Ha ni en fin söndag!3 kommentarer:

Ingela sa...

Åh vad fin han är!!!!!

Marie sa...

Den sista bilden är ju bara SÅ fin!! Kan tänka mig att det känns tomt utan honom, han är ju en del av er familj.
Ha en fin kväll!
Kram♥

Carina Sjölund sa...

Klart att ni längtar efter honom :)
Förstår att det blev pusskalas när han kom hem :)
Kramen vännen♥