fredag 27 juli 2012

Googlar du dig själv?

OS börjar i London idag, alltså måste jag väl hitta en fredagsfråga till någon känd idrottare, eller hur? Fredagsfrågan såg jag i elle.se och frågan fick simmerska Therese Alshammar. (Läste precis i dagenstidning att hon har en nervskada och hennes deltagande är fortfarane oviss) Jag håller tummarna för henne! Men här kommer fredagsfrågan:

Googlar du dig själv?
Jag: Ja, jag bekänner, jag gör det regelbunden, inte för att jag är känd ;), mer för att se hur många informationer det finns i nätet från mig och min familj (jag googlar bara inte Fb-kontroll, eller sånt). Det har hänt så mycket datamissbruk via nätet. Så jag får ibland panik och måste bara kika. Tja, en sån är jag. ;)

Så här svarade Therese:Googlar du dig själv?
– Nej, och jag vill inte läsa artiklar heller. Jag får inte ut något positivt av att läsa vad någon annan tycker om mig. Det är INTE jag, det är helt och hållet en annan persons uppfattning.
hela intervju

Och du? Googlar du dig själv?

4 kommentarer:

Queen of Kammebornia sa...

Jag gör det ibland av samma anledning som du. Thereses svar var väldigt intressant, man ska ju inte bry sig om hur andra bedömer en egentligen, vi måste ju få vara oss själva :)

creando sa...

Japp, av samma anledning som du :)

Kramar

Rosa i huset i vitt sa...

nån gång kanske..
Härlig blogg du har
Kram Rosa

Anna sa...

Tack för dina fina kommentarer hos mig! Blev verkligen glad av dem!

Torkvindan du visar nedan är juuu bara sååå läcker!

Å. googlar mig själv gör jag ibland!
Lägger till mig som följare på din blogg så jag inte missar något!

kRAME