fredag 24 augusti 2012

Vad vet du idag, som du önskar att du visste när du var 15?

I cafe.se hittade jag en intervju med Staffan Olsson, handbollaren och förbundskapten i Sveriges handbollslandslag. Fredagsfrågan är inte lätt den här gången, och jag erkänner att jag har suttit här i några minuter för att svara på den.
Frågan låter så här:

Vad vet du idag som du önskar att du visste när du var 15?
Jag: Att man inte kan vara omtyckt av alla, (man tycker ju själv inte om alla), och att man trots allt är en värdig människa och att det viktigaste är att man tycker om sig själv, att  vara autentiskt och försöker inte vara någonanan. Och så klart: Att det ordnar sig ändå! ;)


Det här är Staffan Olssons svar:
Vad vet du i dag som du önskar att du visste när du var 15?
– Jag borde börjat träna tidigare och hårdare. Jag levde länge på min talang. Utanför handbollen är det att man inte ska ta ut problem i förskott.hela intervjun


Hans sista mening ska jag ta i mig nu, jag har lätt att grubbla och se problem i förskott och jag har slösat bort mycket energi bara på det. Så vi tar problem när de kommer, eller hur? 

Önskar er en fin fredag! Och svarar gärna på den här svåra frågan!

5 kommentarer:

creando sa...

Bra svar från dig tycker jag! Även från Staffan. Jag är också en sån som ibland tar ut problem i förskott. Jobbar ständigt på det.

Vad vet jag idag då, som jag gärna hade sagt till mig själv som 15-åring? Tja, jag tror att jag hade sagt: "Du duger, du är bra nog och det räcker. Det är inte hela världen om det ibland blir fel, bara du vågar försöka. Och du klarar mycket mer än du tror." Något sånt kanske... :) :)

Kramar

Marie sa...

Mitt svar blir ganska likt som ditt, att man duger precis som den man är och att man inte ska försöka likna någon annan!!
Jag målar också f*n på väggen, är en sån människa som jämt tror det värsta;)
Kram♥

Annika GW sa...

Att det är insidan som räknas och inte utsidan! / Annika

Queen of Kammebornia sa...

Ditt svar är så klokt! Kram!

Pialotta sa...

Helt underbart magiskt ... Visst ja, Ordlöst var det... tänkte inte på det ;)