måndag 10 september 2012

Jag drömmer

Jag drömmer är andra rubriken i Elins utmaning, och jag ska ta på mig den också.

 
Jag har stora och små drömmar, materiella och personliga:
  1. jag drömmer om att göra nångång Gestaltterapi-utbildningen, jag tycker att man ska se människor som en helhet, att kropp och själ, känslor och tankar hör ihop. Jag vill kunna behandla människor i sin helhet och inte bara en kroppsdel.  Jag tror även att utbildning utökar  min horisont, och ger mig nyttiga och intensiva erfarenheter om mig själv.
  2. jag drömmer om att skriva en bok, en barnbok, idén finns redan i huvudet, det är bara att sätta sig ner och skriva upp den.
  3. jag drömmer om att jag nångång kan sätta mig på en eftermiddag med min favoritbok och få glömma bort allt omkring mig, utan DÅLIGT samvete.
  4. jag drömmer om att ha en bastu i källaren och en liten glasveranda eller en liten pavillion och om jag redan får drömma såhär då skulle jag gärna ha marrakesch-kakel i köket.
  5. och till sist att jag kommer att känna mig så riktig nöjd, som jag stundvis kan vara, att lyckan håller längre över allt jag har och att jag kan njuta av det mer och mer.
Ja det här var mina drömmar, men kika gärna in hos Queen of Kammebornia och läs hennes underbara drömmar, eller hos Elvira spekulerar , vi har en gemensam dröm. Eller går helt enkelt in på Elvornas hem och läs hennes och alla andras fina drömmar! Men du:


Vad drömmer du om?

4 kommentarer:

Queen of Kammebornia sa...

Du är fin du! Gestaltterapi tror jag på!

Bara Sara sa...

Fina drömmar - möjliga att nå med envishet...

maria syr och så vidare sa...

Helt rätt att drömma om både stort och smått! Hoppas att dina drömmar smart slår in!

Svea sa...

Kul att ta del av dina drömmar! Jag drömmer jag med...