lördag 19 januari 2013

Ett långt inlägg med ullpärlor


Det här har jag beställt från cchobby.se och ärligt talat så hade jag föreställt mig MASSOR med ullpärlor. För 128 stycken låter ju så mycket! De har jag fått fin förpackt ingenting att klaga över. Det är bara så att jag önskade mig ett helt badkar fylld med ullpärlor, för jag tycker de är så mysiga. ;) och jag vill göra så mycket med dem.
Bomullssnören fick följa med för de är i rea just nu och så passade de perfekt till pärlorna. Snören kan man väl inte heller har för många av, eller hur?

Som ni gissade rätt, så gjorde jag ett halsband av ullpärlorna, för flera år har jag fått ett ullpärlhalsband av min kompis och det bär jag flitig på vintern, men tyckte alltid att jag vill ha det i flera färger så att man kan variera. Halsbandet är gjort efter samma princip som min tuggummikedja, alltså inte alls avancerad!


Eftersom jag är så "snål" med mina pärlor ;) så blev det lite mindre pärlor än vid den jag har fått av min kompis, men längden är nästan  detsamma.


Och så gjorde jag det här:


Ett underlägg till tekannan, eller kastruller (eller egentligen inte till kastruller, för det vill jag inte)

Men det ska jag göra om, för jag ser och ni ser svarta tråden som syns där, och det ska det inte göra. Och så ska den bli lite större. Så nu vet ni lite, vad jag ska göra idag!

Önskar er en fin lördag!

4 kommentarer:

min tekopp sa...

Så vackra! Älskar underlägget, helt underbart ju :-)

Lövkojan sa...

Så mysiga, förstår att du vill ha massor, det där underlägget är bara för härligt!

Ha en fin lördag, kram Marie-Louise

Annas röda stol sa...

Så härligt! Blev oxå sugen på ullpärlorna och underlägget kanonfint :) Anna

creando sa...

Älskar dem! Har två påsar med fina som jag inte har bestämt vad jag ska göra med än :)