onsdag 16 januari 2013

SKa vi ?????


Jag älskar att få post, och jag skickar även gärna små paket till mina kompisar, dock har det varit sista tiden lite besvärligt med det sista tiden, eftersom sista paketet tog 2månader och såg inte riktig pigg ut, när den hamnade i Tyskland. Men jag hittade den här otrolig fina bloggen : http://www.postausmeinerkueche.de/ och blev så himla sugen att vara med, men men att skickar en äppelkaka från Sverige till Tyskland ???

Idéen är att man får anmäla sig där och så finns det ett motto till exempel vår/picknick/ julback.... och sedan får man en adress mailad där du får en adressat allstå till den du ska skicka ett litet paket. Man själv får också ett paket från någon annan så klart.
Eftersom det heter post ur mitt kök, så skickas det kakor, saft, godis.... fin inslagen och med recept för att göra det själv sedan. "inhållet" ska man fota innan man skickar det iväg, man kan lägga ut det på sin blogg eller så hamnar bilden på deras pinterestsida....

Så kul det låter! Det är så mycket roligt i det, baka, fota ..och sedan får post! Jag är så sugen att göra sånt. Dock skulle jag även tycker det skulle vara roligt om till exempel någon pysselgrej man ge bort? Vad tycker ni? Ska vi inte försöka fixa sånt här i Sverige???? Eller finns det redan???
Finns det någon som tycker det låter spännande och kul och ville vara med???
Vad säger ni? Låter det inte kul?
Jag iaf ska fundera vidare på den saken och hoppas att det finns några som vill hänga med! Tänk vad det kunde bli roligt, men kolla gärna på sidan. Eller på pinterest så inspirerande!!!

2 kommentarer:

creando sa...

Jag tycker att det låter jättekul, men är lite rädd att det blir för mycket prestation i det....? Bara det hålls enkelt så är det ju jättekul och då vill iallafall jag vara med :)

Kramar

Husfrun sa...

Det låter jätteroligt, läste om en liknande grej hos en tjej som flyttat från Sverige till USA. Men jag tror att idén kom från Sverige om jag inte fattade helt fel.