onsdag 6 februari 2013

En utmärkelse med ett uppdrag


Idag har jag fått en fin utmärkelse av Elin med sin underbara blogg. Jag känner mig stolt och glad över detta, för jag tycker Elin är en rolig och tuff tjej som hanterar sin vardag med sina två elvorna med så mycket kärlek och humor, så tack så mycket för det.


Med utmärkelsen följer uppdraget att skicka den vidare till bloggar som har färre än 200 följare. Berätta på din blogg vilka du utnämner och länka till deras bloggar. Skriv på deras bloggar att de fått utmärkelsen av dig. Svara på frågorna du fått av den som gett dig utmärkelsen. Hitta på nya frågor till de du nominerar.

1. Vart och hur skulle du spendera din drömsemester?
Oj, jag är en sån som gärna vill  vara på semester men inte åka dit, förstår ni vad jag menar?? Jag skulle behöva en beam-apparat så att jag kunde swischa till drömorten! Jag tycker inte om att flyga långt och packa väska.... Men nu till frågan igen: En all-inklusiv-karibic-semester skulle jag inte säga nej till, och till Australien skulle jag gärna åka, och Rom vill jag se nångån och kinesiska muren, och en rucksäcktur på Höga Kusten -leden.... och mycket mer, så jag hoppas verkligen att någon uppfinner beamern snart. ;)

2.Vilken musik får dig att må bra?
Egentligen skulle jag väl säga vilken musik jag mår dåligt av, för egentligen mår jag bra av mycket olika musikgrenar. Det beror helt på i vilken stämning jag är. Men De La Soul´s Saturdays gör mig alltid glad, det går inte att sitta still då, då måste jag bara rör mig och lite fuldansar här hemma. Och så är det här min favorit städsång från OutKast. När jag är deppig så lyssnar jag på Nicolai Dunger som tolkar så fint Edit Södergran Glädjen är en fjäril och jag mår bättre. Sade, India.Arie, Incognito, Melody Gardot,Jamiroquai, Swing out Sister, Breakfast at Tiffanys´s soundtrack,Agnes Obel,  och många andra får inte fattas på min spotify spellista. Så jag tror det är verkligen bäst att avrunda svaret, med att du kan jaga bort mig med Heavy Metall.

3. Vad gör du för att rå om dig själv och slappna av?
Rå om dig själv? Känner allvarligt inte uttrycket, men antar att det betyder typ ta hand om sig själv, typ??? 
Slappna av det gör jag bäst i badkaret, jag försöker göra en liten spa-dag här hemma då och tar hand om min kropp. Tyvärr händer det inte så många gånger oftast hoppa jag snabbt in i duschen.... På sommaren brukar jag simma tidig på morgonen i sjön, det ger mig en så otrolig frihetskänsla och då är jag också lycklig och avslappnad.

4. Vad har du alltid i din handväska?
Planbok, mobil, näsdukar (tyvärr oftast bara redan använda) tuggummi, handkräm, massor med gamla kvitto (vi pratar ju om ALLTID) penna, tampons, nyckel

5. Fortsätta meningen: Jag har aldrig...
rökt, inte ens haft en cigarett i munnen, jodå en chokladcigarett det har jag haft.

Det här var mina svar och nu kommer mina frågor som jag vill ge till UNDERBARA KVINNOR:

  • fina Victoria med Elviraspekulerar.se för jag tycker mycket om hennes blogg, hennes sätt att skriva och hennes inspirerande bilder.
  • Kicki med underbara bloggen creando, som visar alltid vackra bilder, är otrolig kreativ och har en underbar fin inredningsstil.
  • Agneta med Snäckskalsdalen som snart har 200 följare som bor så fint och visar vackra bilder och är dessutom kreativ
  • Anna med fina bloggen Husprojektet som bor i ett drömhus på Gotland och har underbara vegetariska recept och andra fiffiga idéer.
  • Och Marie med fina bloggen Om allt och ingenting som verkligen är en riktig loppisfyndare och som har inspirerad mig att skriva mina måndagslistor.
Och här kommer mina frågor:

Om du skulle hamna på en ensam ö, vilka 3 SAKER skulle du önska dig att ha?

Om du skulle beskriva dig som en frukt, vilken skulle du vara och varför?

Om du fick dejta en kändis vem skulle du välja?

Vad tycker du är en absolut NO-GO?

Vad gör du när du har 2 timmar bara för dig själv?

6 kommentarer:

Victoria - Elvira Spekulerar sa...

Oj, vad roligt, tack finaste du. Vad glad jag blir, på riktigt.

Jag får fundera lite på mina svar på frågorna och vilka jag vill skicka vidare utmärkelsen till.

Kram kram

MammaElva sa...

Vilka fina svar och såå fint du skriver om mig, blir alldeles rörd. Jag skulle allt bra gärna ha en sån där beamapparat :) Är fullkomligt livrädd för att flyga, tyvärr. Och jag känner igen det där med kvittona, har tusentals snart!

Kram

Marie sa...

Åh tack snälla du!!
Nu gäller det att fundera ut:
* svar på frågorna
* vilka nya frågor som ska ställas
* vilka som ska få utmärkelsen

Ha en bra dag!!
Kram♥

Husfrun sa...

Kul att läsa dina svar, jag skrev själv mitt inlägg idag :)
Kram.

Anna sa...

Tack finaste du för utmärkelsen och dina rara ord om min lilla blogg! Blev så glad! Svar kommer, jag lovar!

Kramen!

creando sa...

Tack, tack, tack! Oh, vad du gör mig glad. De här roliga frågorna ska jag grunna på ett tag :)

kramar