lördag 16 februari 2013

Ett gammalt kort och tuggummitjejen


När jag röjde i pysselkällaren, så hittade jag en gammal inspirationsmapp i den hittade jag många tidningsklipp av bilder jag tyckte om och så det här vykortet. Jag förälskade mig dirket på en gång när jag såg det på en liten affär i en sidogata av alla köpgator i Köln. Det var klart att det fick följa med mig hem. Det var den tiden jag sprang omkring i mina rosa doc martens och hängslebyxor, men även kunde gå ut i mini eller hotpants...Kortet hängde på min anslagstavla jättelänge och gjorde/gör mig glad. 
Nu när det dök så upp så oförväntat, så väckte det så varma minnen om den tiden. Jag tog det upp till köket och där såg det min äldsta dotter, och då var det bara åh, åh får jag har det,  det  och tuggummitjejen, de passar väl bra ihop!
Och såklart hon fick, jag var i samma åldern när jag köpte vykortet och jag håller med henne att de passar  bra ihop även om jag skulle göra det annorlunda än min dotter , men det är ju hennes rum....
Kort fick jag knäppa och ni ser det speglas affischer här och där. Tuggummitjejen fick hon som julklapp, en sån julklapp man inte har önskat sig, men som blir en fin överraskning och hamnar på toppen på julklappslistan. Jag tycker ju även mycket om den här bilden, men har inte bestämt mig om jag ska klicka hem den.


Idag har en fönsterförsäljare varit här och om vi säger ja, så kommer han göra en bra affär, vi har 21 fönster att byta ut, synd att jag vet det nu,tror  det var lättare att putsa de när jag trodde att vi hade typ 16. ;)

Ha en fin fin lördagkväll!

PS: Och tack för alla er fina ord i förra inlägget. Nu är jag taggat. nu får spontantitet in i mitt liv, men vi börjar sakta, ja?

2 kommentarer:

Husfrun sa...

Vilka underbara tavlor. Skulle jag vilja ha här hemma och bli glad av. Så fantasifulla.
Ha nu en mysig kväll. Kram.

Anonym sa...

De är härliga :)
Ha en Skön Söndag!