tisdag 24 september 2013

Tema 5#: Jag har gjort...till dig

Hej igen, nu är jag tillbaka efter sommaruppehåll med 5. post-till-dig tema:


Nu när dagarna blir kortare kommer här hemma skapar-lusten tillbaka. Under sommarn händer alltid så mycket annat ...känner ni igen det?
Men nu, temat den här gången heter: Jag har gjort...till dig
och då kan det vara allt från lyktor, smycken,  grytlappor, en tavla... eller varför inte en del av skörden? Hemmagjort sylt, torkade svampar, soltorkade tomater... nu börjar släppa loss här som ni märker ;)
Jag tycker temat är bredd så förhoppningsvis hittar ni någonting passande.

Om man nu vill vara med, men tycker att man inte är så pysslig eller påhittig..., så får man självklart också köpa någonting, dock vill inte jag sätta nån gräns på hur dyrt det ska vara, det här är ju frivilligt och  alla bidrag är ju välmenade för att göra varandra glada  (det samma gäller även för materialer vi använder).

Anmälningen: Alla kan delta som tycker att det är kul, man behöver ingen egen blogg för detta! Eftersom det var lite struligt tidigare, så är det viktig att ni anger ett mejl som fungerar! Det kom förslag om att man mailar direkt till fruvallmo@yahoo.se och skriver redan dit sin adress. Men även då är det viktig att jag kan nå dig via mail! Som sagt det viktigaste är att ni anger ett fungerande mejl, resten ordnar sig ändå! Anmälningen går tom14. Oktober! Och sedan har vi resten av oktober framför oss att byta paket. Är detta rimligt?  Vid frågor mailar till fruvallmo@yahoo.se.


Så jag ser verkligen framemot en ny omgång! 
Let´s go!PS: Gör gärna lite reklam så att vi blir flera! Då blir det mycket roligare!

3 kommentarer:

Villa Freja sa...

Det här tycker ju jag är så kul. Jag är gärna med. Kram.

Mia Arp sa...

Jag och Ingela från Hippiechic bloggen vill såklart också vara med!

Kram /Mia

www.hippiechic.blogg.se

Mia Arp sa...

Jag vill tipsa dig om min tävling som jag startade på bloggen igår. Titta in på www.hippiechic.blogg.se. Kanske ännu ett paket som kommer till dig snart?

Kram / Mia