lördag 2 november 2013

No-vember? Jodå, jag ska försöka!


Jag skrev det nångång tidigare här på bloggen No-vember, tack! och fortfarande kunde jag hoppa över den här stackars månaden. Men så läste jag här om dagen Queen of Kammebornias inlägg om att jobba med mörkret och japp varför inte? Det är  så lätt att se bara det dåliga på saker (tyvärr även personer) som man inte tycker om,  jag undrar om man inte vill se de fina andelen som saker/ting/personer och även månader har!! Att det ibland kan bli svårt att se en fin sak på någon/någonting som man inte tycker om!?! Man kanske måste tänka om då och öppna lådan och värdera på nytt! Eller?
Men det är väl inte dumt att göra det! För min del iaf! Jag vill inte lägga saker/ting/månader och framför allt inte människor i en viss låda! Jag vill inte bara se svart och vitt! Och därför har jag bestämmt mig att börja med att se de fina sidorna av novembern! Jag började igår 1. november alltså och knäppte kort! Och så ser jag att novembern inte är bara grå och mörk och fulbrun och tröstlös:

Jag ska försöka se mer av det! Hitta fina saker i november, så att jag ändra min inställning! Att jag en dag kommer kunna säga, men så farligt är det väl inte! Jag tycker faktiskt att november är ganska fint!
Tänk! Om jag kunde säga det!
Så tack fina Pia för att du skrev ditt inlägg!

3 kommentarer:

Annas röda stol sa...

Finfina bilder!!! Själv gillar jag November riktigt mycket, det kan bero på allt det mysiga till advent. Kram Anna. Ps. Kanske du ändrar dig när du ser tillbaka på dina bilder sen :)))

Melody and M.E sa...

Den gågna veckan har varit lite tung här med storm, strömavbrott till och från i dagarna tre och så regn, rusk och blåst. Jag ska försöka tänka lite som du, men då krävs det nog en dag utan regn så jag kan ta en rejäl lång promenad utan att komma hem med två genomvåta hundar! Men Advent ser jag fram emot!
Tack för att du inspirerar med vackra foton och fin text!
Kram M.E

CreandoPhoto sa...

Så väldigt fint tänk! Det är väl att ta vara på nuet i allra högsta grad!:)