måndag 30 december 2013

Våra Projekt 2013 och lite till

2013 swischade förbi, typ, det känns så att jag nu äntligen har blivit bekväm med att skriva 2013 och så kan jag redan börja träna med att skriva 2014. När jag gick genom mina bilder så har det dock hänt jättemycket. Och här kommer mina personliga highlights:


  • Vi provade på post-till- dig och jag tyckte det var ett jätteroligt och lyckat projekt,.
  • Jag fixade äntligen  pysselkällaren,och även om det behövs precis just nu en storstädning igen så är jag fortfarande superglad att ha ett rum där jag kan lämna pysselgrejer eller något pågående projekt, utan att måste ta undan allt i köket
  •  Dottern tog körkort är utan bild men  är också en otrolig positiv sak även om det kändes otrolig konstig i början.
  • vi fick nya fönster verkligen! Äntligen, ni kan inte ana, hur jag skämdes över våra "silvertejp" fönster, det har blivit mycket tystare och varmare i huset, det känns otroligt!
  •  maken fixade ett nytt tak det var verkligen makens projekt och han är stolt över detta och jag är så stolt över honom att han klarade det med bravour trots att han är höjdrädd!
  • .Dottern tog studenten, ja, en jättestor grej för oss alla,min lilla sötnos har blivit vuxen och har flyttat till Uppsala.
  •  mitt sommarprojekt berså blev jättebra och jättemysigt och jag har suttit många gånger där i skuggan med en tidning och med en kopp te ett underbart gömställe.
  • Jag och maken fjällvandrade,och det tycker ni kanske är inget projekt, MEN för mig var det någonting stort, för jag tycker inte alls om att tälta längre och det har varit helt fantastiskt och jag vill inte missa det stora äventyret.
  •  vi fick 2 söta kattungar som nu har bivit större men är fortfarande så söta att man bara smälter.
  • mormorsrutorfilt blev äntligen färdig. ja vem trodde det! Jag som har ingen tålamod för längre projekt som egentligen bara klara av strumpor, vantar och kortvariga pysselgrejer. JAG har gjort en superfin filt, som värmer dottern i studentrummet.
Projekt 2014? Ja det finns: Fassaden måste målas, en dörr till huvudentren,barnens läsrum ska fixas,  balkongar ska målas, rabattarna ska fixas, växthus ska repareras och HÖNS igen, för mycket? Ja vi får se listan skulle kunna vara ännu längre: nytt kök....

Men nu, nu ska jag tacka för ett underbart 2013 och alla er bloggläsare som har hamnat här, läst och lämnat fina kommentarer, bloggåret 2013 har varit underbart för mig! Jag har blivit en bättre människa, ni vet, och jag repeterar mig inte,men läs gärna här
Annars vill jag bara önskar er alla 
en underbar start i 2014 och
att vi ses/hörs då igen!

6 kommentarer:

Annas röda stol sa...

Fina bilder och ett Gott Nytt År till dig. Kram Anna

Den där Victoria sa...

Vilket härligt år du har haft!

Många kramar till dig och gott nytt år!

Kram Victoria

Annika GW sa...

Så många fina händelser från 2013 och det ser ut som om du redan har fyllt det kommande året med många nya spännande planer redan! Att du dessutom skulle vilja gå en kurs hos mig ser jag som väldigt smickrande! Tack! och Gott Nytt År! / Annika

Anna Svensson sa...

Mycket roligt på gång även detta året. Höns tycker jag förstås låter extra roligt. Hur många vill du ha? Jag är så glad i mina höns, så mysiga djur och så fina ägg de värper till oss. Vi har så många som vill köpa ägg nu så jag tror knappt det kommer att räcka till alla...

Må så gott
//bara anna

CreandoPhoto sa...

Och ett alldeles underbart nytt år önskar jag dig fina bloggvän! Jag ser fram emot att fortsätta ses i bloggvärlden under 2014!

Villa Freja sa...

Så mycket roligt att minnas tillbaka på. God fortsättning på nya året. Kram.