söndag 9 februari 2014

Att ha haft en underbar lördag!


Igår kom min bror med sin familj, vi har infört att vi minst en gång i månad ska träffas och så tyckte jag att vi kunde åka pulka först innan vi lagade mat tillsammans! Det var kring 0 grader och de stora snöflingor hade lagt sig. Trots att solen inte visade sig och det låg en lätt dimma i luften så var det helt underbart!!
Vår pulkabacke ligger bakom lådugarden och är precis lagom, eller egentligen sagt perfekt! Man får tillräckligt fart för att komma ner och vägen upp är inte så besvärligt! Efter att vi allihopa har åkt flera gånger, satt vi oss vid "eldstad".  Vi hade lastat dit en lastpall och gamla kälke som sittplatser och la ovanpå fårskinn! Där drack vi kaffe och varm choklad med marschmallows och åt bullar och mina franska fruktflarn
Och sedan åkte vi igen och igen tills vi blev allihopa så blöta att det bara var dags att gå in.Sedan lagade vi mat tillsammans, barnen lekte och vi vuxna, vi spelade sällskapsspel och skrattade tills det blev så  sent och mörkt att alla bara ville lägga sig!

Det var igår och idag har vi en slö söndag! Också underbart!
Jag älskar verkligen slöar söndagar!

Ha det bäst!

2 kommentarer:

Villa Freja sa...

Vilken mysig dag. Visst är det nästan bäst att bestämma att man ska ses inom en viss intervall när vardagen rullar på och det lätt blir stressigt. Att umgås och vara social ger ju så mycket och är trevligt även om man ibland kan känna att det är svårt att hinna få till det. Kram.

Annika GW sa...

Vilken mysig dag tillsammans med nära och kära! / Annika