måndag 1 september 2014

En välbehövlig måndagslista


                              

Godmorgon,
idag har jag svårt för att skriva en måndagslista för jag är inte alls riktig hej och hå idag, för det har hänt så mycket: min bror ringde i helgen och berättade att han hade skjutsat min pappa till sjukhuset, pga yrsel och hjärtproblem. Dottern är tillbaka i Uppsala och den här tomheten hon lämnar här, har jag svårt att hantera första dagarna, det tar sin tid tills jag har vant mig. Och så vår fina Svante han har skabb, när jag såg i torsdags att han hade små knöler i örat och på näsan och kliade sig så mycket då ringde jag direkt till veterinärn och han fick direkt det där medlet man sprutar på huden. Och sedandess har han kliad sig ännu mer så mycket att han har två stora sår, ett vid halsen och ett vid bakbenet. Usch, jag tvättar ren de två gånger per dag och det verkar så att det blir bättre, men han ser så sjuk ut, äter inte som han brukar göra och rör sig så mycket långsamare. Stackarn.
Så ni ser så riktig bra är det här inte, men precis därför ska jag nu skriver en måndagslista och peppar mig!!

Jag är glad för att:
min pappa har inte haft någon hjärtinfarkt och mår redan mycket bättre.
vi har haft äldsta dottern här under sommaren.
vi tillbringade en mysig helg i Uppsala när vi skjutsade tillbaka henne.
resan gick utan några hinder
Hon trivs så bra i Uppsala.
Svante mår lite bättre och jag har fått en ny tid på torsdag hos veterinärn.
Hönsen lägger fina ägg och Gösta är fortfarande en snäll tupp.

Bättre än så blir det inte idag, nu ska jag gå till hönsen och ser om de är klara med äggproduktionen. Ha en fin måndag! 1 kommentar:

Den där Victoria sa...

Oj, det var mycket på en gång för dig och din familj, vad fint att du kan se positivt på tillvaron under omständigheterna och fått ihop en måndagslista.

Varmaste kramen till dig!

//Victoria