fredag 25 februari 2011

2005? Vad hände 2005?

James Blunt blev intervjuat av A. Erwick finest.se 2008
Fredagsfrågan låter så här:

Du slog ju igenom 2005 och fick vara med om en dramatisk förändring av ditt liv. Hur tycker du att du lyckats hantera det?
Jag: Ja, Svenska A klarade jag faktiskt ganska bra. Mitt inhåll fick alltid MVG men grammatiken var ju kring G jämnt, så genomsnitten var en bra VG. Och jag var nöjd. Sedan målade Milena och jag en tavla tillsammans som är i barnens allrum uppe. Vi tycker att den är fin och det var kul att måla tillsammans, men jag skulle absolut inte säga att vi slog igenom 2005.

 
 Däremot 2003 var jag faktiskt med om en dramatisk förändring av mitt liv. kollar här.
Jag tycker att jag har lyckats ganska bra att hantera utvandringen. Trots att jag saknar familj och vänner, och ibland undrar jag själv varför det måste ha varit såååå långt uppe, men mesta dels känner jag mig otrolig tacksam/stolt/ glad över att vi får leva livet så här med mindre stress och så naturnära. Sedan har jag träffat så otrolig fina människor och har utvecklat mig själv mer och mer till den jag vill vara, att det bara känns bra.

Så här svarade James Blunt:
Du slog ju igenom 2005 och fick vara med om en dramatisk förändring av ditt liv. Hur tycker du att du lyckats hantera det?
Allt det som hänt sedan 2005 har varit en riktigt intressant resa. Jag är ganska tacksam att det hände mig så sent i livet, jag tror att det är mycket svårare att hantera för de som blir kända när de är mycket yngre, som Britney Spears. Om man tittar på den ena aspekten av det så lever jag ju just nu 'the time of my life' tillsammans med mitt band. Jag får jobba med musik varje dag och tjänar pengar på det dessutom. Sen finns det den där andra aspekten med att man inte längre är okänd.

James Blunt  intervju med Alexander Erwick finest.se
Publicerad: 2008-03-25,

1 kommentar:

Marie sa...

Få se nu...vad hände MIG under 2005??
Det var året jag "gick in i väggen", det blev en stor förändring i mitt liv!
Från att ha levt och arbetat i 120 knyck, så rasade alltsammans i princip över en natt.

Nåja det är historia nu, men det har förändrat mig som människa på både gott och ont!

Kram♥ och god morgon