tisdag 29 mars 2011

99. inlägg och påskfunderingar


Nu kommer en fundering! I 3½ veckor är det påsk. Hur gör ni? När ställer ni ut grenar med fjädarna och dekorera lite "påskaktig" om ni nu gör det??
Jag tycker med julen är det så enkelt, man har ju Adventen. Men på påsk är det så suddig.
Jag dekorerar nästan bara precis i veckan innan påsk alltså så sent, det kan vara skärtorsdag. Och så är det faktiskt inte heller så himla mycket.
Hur gör ni? Och gör ni mycket???

Den här kransen köpte jag för 2år sedan efter påsk, då var det ½ pris på den och jag tycker fortfarande att den är fin. Bilden är från i fjol.

Och så ser jag nu att det här är faktiskt mitt 99:e inlägg! Helt otrolig!
 Trodde inte att jag skulle vara så flitig här!
Nu  tänker jag inför mitt 100. inlägg,
kanske har ni funderingar / frågor?
Varsågod tar chansen och fråga och jag försöker svara imorgon så gott jag kan!

Ha en finfin tisdag!

PS:
Milena tackar för alla hälsningar, och jag tror att hon var/är nöjd med sin födelsedag.
Fortfarande fattar jag inte att hon redan är 17 år, herregud vad tiden går! Och det är precis som Carina skrev i kommentaren: vi blir ju inte äldre!

5 kommentarer:

Ord & Känsla sa...

Jag brukar ta fram några påsksaker i samma vecka, men nu när jag är hemma har jag redan hängt några påskägg i mina kvistar jag tagit in. Annars brukar barnen komma hem med en del påskkort och saker de gjort, redan igår faktiskt! Pynta på du lite eftersom;)

Ang mitt plåtskåp, så tror jag dessvärre den inte tål en symaskin. Vet inte hur många kilo skivan tål, men kolla upp det innan.

Kram Helena

carinasjolund sa...

Jag brukar plocka fram lite tuppar och kycklingar och dukar. Även ta in lite ris och pynta med ägg! Men jag tycker påsken är så kort så det blir faktiskt inte så mycket.
Kramen på dig♥

Lövkojan sa...

Jag brukar plocka fram en del påsksaker drygt en vecka innan påsk, påskris två veckor innan om bladen ska slå ut och sen plockar jag fram alla påsksaker helgen innan :).

Det var en läcker krans, det är kul med påsken så tycker jag att man kan ta i lite extra med färger också.

Kram Marie-Louise

Kringlor och krusiduller sa...

Ja, det där med påskpynt är lite klurigt tycker jag också. Påsken är ju så kort liksom... Vi brukar plocka in lite påskris och pynta med lite kycklingar några dagar innan påsk. Egentligen är jag lite "allergisk" mot fjädrar i påskris, men sonen tycker att det är så festligt så vi brukar sätta lite fjädrar i en buske i trädgården :-).

Vilken fin krans, supersöt!

Aha - ditt inlägg nr 100. Ja, vad ska man fråga dig? Jo, jag är lite nyfiken på hur länge ni har bott i Sverige? Och hur kom det sig att ni flyttade just dit där ni bor nu? Det är ju ofta slumpen som avgör var man hamnar, själv bor jag där jag bor pga kärleken :-)!

Sköt om dig!
Kram/ Åsa

Elvira sa...

Angående påskpyntet så har jag samma dilemma själv. Det brukar bli lite påskris och något som barnen kanske har pysslat fram.

Grattis till kommande 100:e inlägg, då vill jag veta vilken musik du gillar? Favoritartist, grupp, låt osv...

Kram på dig

//Elvira