onsdag 25 maj 2011

fin utan att lida pin

Idag tänkte jag, som sagt, visa mina nya träskor, som jag köpte igår, redan ifjol spånade jag in de men kunde inte bestämma mig eftersom jag tycker inte så mycket om lack, eller bättre sagt jag tycker att jag är inte så fint för att bära lackskor. Men skorna är så söta, så  jag kunde inte motstå, egentligen hade jag tänkt ta gröna eller röda men eftersom jag vill ha på mig de nästan jämnt ska färgen vara så neutral som möjlig.

De här träskor är från Inga from Sweden och de är verkligen bekväma, tyckte om slogan: fin utan att lida pin. Och det är sant! Jag är verkligen riktig glad över min inköp och så tycker jag är de även så dekorativ i hallen!
De där tavlorna ni ser, ska jag äntligen sätta upp idag. De har legat där nu i nästan en vecka och jag har försökt att sätta de upp på trappuppgången, men jag tycker det är svårt att sätta de "rätt" att det blir fint.
Har försökt att kolla på nätet hur andra gör med lika stora bilder, men jag har inte hittat någonting, som vanligt, har ni några förslag?  Vi får se men jag är trött på att de ligger där.

PS: Det har regnat i natt och nu skiner solen. Han/hon har fattat ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fina träskor, oj jag blir lite sugen på ett par! Dekorativa i hallen också:)

Ang tavlorna kan du väl prova att hänga dem i linje antingen ovanför eller bredvid varandra...
Kram på dig!
(Helena/Ord & Känsla)

Ullis sa...

åh så snygga!!! bra att du valt en färg som gör att du kan använda dem ofta!
Ha en fin dag!
Ullis