tisdag 17 maj 2011

Korpen på plats

Jag mår mycket mycket bättre idag, rösten låter lite "rostig" men jag känner hur mina krafter har kommit tillbaka och min lust att jobba ute. Idag ska jag skapa/leta efter den perfekta platsen till min plåtkorp. Nu när den har blivit lite rostig, tycker jag att han passar bättre i utemiljö, ifjol stod den framme på ingången och hälsade lite "magisterhaft" våra gäster välkommen. 


Nu ställde jag honom på samma plats, men jag  älskar det att "hitta" saker och ting i en trädgård, så idag ska jag se om korpen passar bra på en stor sten, eller kanske ska han hälsar på grindstolpen eller på en tallgren...
Jag ska visa sedan vart han ska vara. (Apropos trappan som ni ser i bakgrund, den är sliten och ska göras om på sommarn ;) )
Häromdan köpte jag två klätterrosor och eftersom lusthus finns inte än, kommer dem här två på ett annat ställe, det blir väl nya när det är dags, man kan väl aldrig ha för lite rosor, eller hur?

Ska till ett möte snart och efter det blir det en sväng in i blomsterlandet här i stan, de sålde så fina (bonde)hortensier och rhohodendron som är speciellt bra till zon 4-6 alltså där vi bor, så jag ska skynda mig att köpa dem. Och så vet man aldrig vad man mer bär hem.
Ha en fin dag!

6 kommentarer:

carinasjolund sa...

Jisses vilken snygg varelse :)
Ha en fin dag!
Kramen♥

Ullis sa...

Vilken fågel! Så häftig han är!
Skönt att du mår lite bättre idag!
Ullis

Marie sa...

Jag har några perenner som tyvärr inte klarade vintern, så jag måste köpa nya. Men det lär nog bli mycket mer som får följa med hem;)
Kram♥

Kringlor och krusiduller sa...

Vilken supersöt fågel! En sån skulle jag också vilja ha.

Ha en fin kväll!
Kram /Åsa

popetotrora sa...

Wow, vilken cool fågel!! :-)

Hildas hem - Sofia sa...

Du skulle bara sett vilket stort leende jag fick när jag såg din korp. Den är det sötaste jag sett på länge :)

Jag önskar dig en fortsatt fin kväll!
Kram Sofia