onsdag 15 juni 2011

Att landa hemma!


När man bor så här lugnt och allt går i sin takt, och när man inte är van att resa jobbmässigt hit och dit. Så är det ju så kul och spännnade att komma iväg. Men man blir även så trött. eller jag blev så trött. Konferensen har varit kanonbra och jag reste verkligen med trevligt sällskap. På måndag var vi  ute på kvällen  och åt god grekisk mat. Igår var dagen så lång att det inte fanns så mycket tid för en shoppingtur. Men lite smågrejer blev det ändå. Och att sitta i solen i en utecafé och kolla på glada studenter och storstadsvimmel, gav mig lite storstadskicket tillbaka. Men ack så skönt det var att kliva ur planet och andas in en ren och klar landluft.

Idag ska jag handla falunrött och lite presenter till grannar som har 30års bröllopsdag. Men jag återkommer med detta. Yngsta har även en fotbollsmatch, så vi får se hur långt jag kommer.

3 kommentarer:

Marie sa...

Borta bra men hemma bäst!
Nu är det underbart med syrener och liljekonvaljer som blommar, bästa tiden på året är NU.
Hoppas du får en fin och solig dag, jag får nöja mig med regn;)
Kram♥

carinasjolund sa...

Här blir det inge solande för mig inte :(
Regnet det bara öser ner.....
Ha en fin dag!
Kramen vännen♥

Elvira sa...

Jag tycker också om att åka och känna lite storstadspuls ibland, för att sen komma hem igen och njuta av lugnet. Roligt att det blev en bra konferens.

Ha det bra

Kram Elvira