onsdag 15 juni 2011

Inte lätt att hitta rätt present

Idag sprang jag mycket fram och tillbaka här i stan för att hitta rätt prestent till mina fina grannar som har snart sin 30. bröllopsdag! I huvudet hade jag redan en liten idé men det var inte så lätt att hitta allt:


Bilden blev inte så bra, för jag sprang hastig in lämnade grejer och så åkte vi till fotbollen och nu  var jag bara för lat  att  ta ut alla grejer igen. ;)

En picknickkorg för att ha en romatisk/mysig stund tillsammans. Först gick jag till min favoritloppis och hittade den där fina korgen. Korgen har jag smyckt med en prickig duk och sedan lagt grejer in en filt, servietter en burk med kakor, myggljus, prosecco, ost, små syltburkar (kunde inte motstå), muggar... det ska lägga dit även jordgubbar, om jag hitta fina och så ska vi plocka en liten ängblomsterbukett.  Jag är ganska nöjd med min idée, kunde mig faktiskt glädja själv med en sånt.
Nu hoppas jag bara att de blir glada!

4 kommentarer:

carinasjolund sa...

Klart dom blir glada! Det skulle jag ha blivit :)
Kramen och sov gott♥

Ullis sa...

jag hade också blivit jätte glad för en sådan korg, så fint och personligt, och så mycket tanke bakom gåvan!
Ha en fin dag!
Ullis

milla-andante sa...

Hihi... på tal om bröllopsdag;)
Vad gullig du är som tänker på dina grannar en sådan dag!! Jättefin gåva!

Kram

Hildas hem - Sofia sa...

Vilken jättebra present! Det är klart att de blir glada. Den här presenten ligger det ju också mycket tanke bakom - det är alltid mycket värt!

Jag önskar dig en fin fredag!
Kram Sofia