lördag 11 juni 2011

Vad heter du?

 Vem vet var dem här blommorna kallas för? Jag har massvis med det nästan som lopiner som också kommer fram överallt. Jag känner inte namnet på tyska heller? Finns det nån som vet?

Själva blomman är ju verkligen otrolig vacker, synd att den hänger neråt att det inte syns hela tiden. Jag har och ska jobba igen (har lagt verkligen så dumt schemat, att jag har nu sååå många helger) När jag kom hem, var det fortfarande så varmt 29 grader, men det har varit 32 här, helt otrolig! Nu ska jag ta i mig lite vattenmelon och tar min bok. Det är ju helg!
Önskar er en fin kväll!

4 kommentarer:

Ullis sa...

Det är en akleja, och de frösår sig gärna! Jag tycker de är jätte vackra, har själv ljusrosa och svartlila.
Det är hur skönt som helst att sommaren har kommit! När det är så varmt att man inte orkar göra något vettigt i trädgården mer än njuta är det härligt!
Ha en fortsatt trevlig helg!
Ullis

Lövkojan sa...

Har också flera aklejor, gillar att de så lätt blandar sig med varandra och rätt som det är kommer nya varianter :).

Ha det bra, kram Marie-Louise

Johanna Stålros sa...

Ja du hade redan fått svaret, de är hur som helst väldigt söta! Kram Johanna

lilian nikky sa...

Jag heter Lilian N. Det här är en väldigt glad dag i mitt liv på grund av den hjälp Dr.saguru har gett mig genom att hjälpa mig att få min exman tillbaka med sin magiska och kärleksförtryck. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och sökte efter en skilsmässa men när jag kom över Dr.saguru e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sin ex och hjälper till att fixa förhållandet. och få människor att vara lyckliga i sin relation. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning sa han till mig att han kommer att hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara vid mig och kan inte göra någonting utan min present. Jag tycker verkligen om mitt äktenskap, vad en fantastisk fest. Jag kommer att fortsätta vittna på internet för att Dr.saguru verkligen är ett riktigt trollspelare. BEHÖVER DU HJÄLP DÅ KONTAKTA LÄKARE SAGURU NU VIA E-post: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och gör att du känner dig lycklig i ditt förhållande. Och hans också perfekt i
1 ÄLSKA STAV
2 VINNA EX TILLBAKA
3 KVINNENS FRUIT
4 FRÄMNINGSSTAV
5 SKYDDSSTAV
6 VERKSAMHETSSTAV
7 GODE JOB STAV
8 LOTTERISK STÄLLNING och STOLTFALLSTAV.