måndag 19 september 2011

Trodde jag verkligen att jag skulle få ha tur med vädret??


Jag gör verkligen allt för att muntra upp mig på en måndag, jag peppar mig med måndagslistan, tänker ut mig nya svåra projekt och så boykotterar väderguderna hela hela tiden mina planer. TACK!!! Nu tror jag snart att det här fungerar efter en speciell plan alltså det här med regnet.  Väderguderna följer en plan, nämligen tmitt jobbschema, så de vet  när jag är ledig! Hur kan det annars vara så att varje gång jag jobbar (helg) är det så fint ute och när jag är ledig (idag) ösregnar det??????   


Nä, nu har jag börjat med en annan stor plan: jag ska försöka klä om soffgruppen, Och nu sitter jag här och tycker synd om mig eftersom jag har börjat med det, och läget är just nu lite komplicerad med tyget.... och egentligen hade jag tänkt göra en ny rabatt, sätter in lök,... vara ute...

                                                                                                     SUCK

4 kommentarer:

Äppelblom sa...

Hej! Här har det regnat också, men nu börjar solen titta fram.
Klä om soffgruppen!!! Vilket jobb. Du måste vara händig. Min tumme sitter oftast mitt i handen när det gäller sådant, men jag skulle vilja kunna.
Ha en fortsatt fin vecka (utan regn).

Marie sa...

Jag klädde om vår soffa för några år sedan. Visst är det ett stort jobb, men jättekul. Sen att man får en ny soffa för en liten peng, ja det är en stor bonus!
Kram♥

Ullis sa...

Typiskt med regnväder när man har stora planer ute! Annars kan det ju vara skönt att sitta inte i värmen och titta ut på ovädret. Spännande att du klär om er soffgrupp! Hoppas vi får se bilder när det är klart!
Ha det fint!
Ullis

maria sa...

tänk vad regnet kan sätta käppar i hjulet...
hoppas du blev nöjd iaf :)

må så gott
kram