torsdag 27 oktober 2011

Tror ni hon ser en skillnad???

Idag har jag varit på ett möte igen och sedan hjälpt till lite på jobbet. Sedan har jag handlat och så träffade jag min kära bror i stan och så lunchade vi tillsammans, det var jättespontant och jättekul. Men sedan dess hittade jag någonting, som jag hoppas verkligen att min dotter blir glad över!


Nämligen dem här fina öronen!! Snart ska hon till en Halloweenparty och hon ville vara Alv eller skogstroll, men hittade inte "spetsiga" öronen. Jag som förslog att pyssla några ur en gummihandska fick ju bara ett sånt leende tillbaka som betyder "Ach, mamma! Vad tänker du egentligen!"
Men nu, hoppas jag att hon blir glad över de här gigantiska Avataröronen!! Jag ska ha på mig dem när hon kommer hem, tror ni hon märker en skillnad????
Nu ska jag dricka kaffe och börjar städa och plocka  undan, med dem här fina öronen!
PS: Hoppas att inte sotaren eller grannen kommer in nu!

3 kommentarer:

Marie sa...

Vad skulle alla barn göra utan sin mamma? (Eller pappa också för den delen!) Jag tror hon blir jätteglad:)
Hoppas du får en fin kväll/kram♥

Äppelblom sa...

Det var nog tur att du hittade öron till henne. Svårt att tillverka själv.
Hon kommer att bli jätteglad. Vill du sedan muntra upp familjen någon annan dag, så kan du ju sätta på dig dom igen. Man får inte tappa barnasinnet!
Ha det bra!

carinasjolund sa...

Jag tror hon kommer att bli jätte glad, för hur skulle man kunna tillverka sådana själva??? inte jag skulle fixa det i alla fall!
Kramen♥