fredag 25 november 2011

En liten fredagslista och en fredagsfråga


Herregud, nu är det fredag igen, den här veckan gick bara för fort!! Jag har sovit som en björn och känner mig så glad över detta, glad och nästan pigg. Jag är glad att det är fredag, för ikväll kommer min man tillbaka, så skönt, glad för att jag är ledig idag och kan fixa (hoppas vi) en adventskrans ur grön mossa. I mitt huvudet ser jag  den redan framför mig, och jag hoppas verkligen att den blir bra.  Ska även gå ut och hämta granris för på söndag är det 1. Advent och då vill jag ha vissa saker förberedd.
Men det här ska inte bli en måndagslista på en fredag ;), idag kör jag som vanligt min fredagsfråga:
Varsågod
cafe.se har startat med en ny följetong på deras blogg: Nöjesprofilen- en serie där de intervjuar musiker och journalister om vad de gillar just nu. Först ut är Deportees sångaren Peder Stenberg!
Fredagsfrågan har jag hittat i den intervjun:

Vilken tv-serie kollar du på?

Jag: Nu blir det tråkig från min sida. För jag kollar just nu på ingen alls. Förrut var det emergency room, men det är verkligen längesedan, och friends, åååh vad jag älskade de! Nu hinner jag inte riktig och få inte riktig ihop det med tiden. Men solsidan kollades här flitig, och eftersom jag missade nästan alla avsnitt. Köpte vi dvd-boxen, bra grej, faktiskt.
Eftersom jag vet att det är flera där ute som kollar på serier, kanske kan ni tipsa nån??

Såhär svarade Peder Stenberg:

Vilken tv-serie kollar du på?

– Ser för första gången Freaks & Geeks och älskar den! Varför hade jag aldrig hört talas om den?

 Vi hörs!3 kommentarer:

Marie sa...

Kikar bara in för att önska dig en riktigt härlig helg!
Kram♥

Äppelblom sa...

Visst får du låna bilden!
Ha en fin 1:a advent!

Elvira Spekulerar sa...

Följer ingen särskild TV-serie nu faktiskt, synd nog.Försöker följa Modern Family i alla fall. Förr följde jag Sopranos och Sex and the City, slaviskt.

Ha en underbar helg Ute!

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAM