fredag 18 november 2011

It´s time for: Fredagsfrågan

Nu när vi är inne på vilka julklappar vi ska ge bort, hittade jag en fråga som jag tyckte passade ganska bra under den tiden nu:


Marcus Samuelsson mäserkocken har fått den här fredagsfrågan. Jag hittade den i Elle nov.2011.
Frågan låter så här:
Vilken är den bästa presenten du själv har fått?
Jag:  Jag har fått såååå många fina presenter som har gjort mig så lycklig. Det sista var min kitchen aid, som jag glädjer mig fortfarande mycket över.


Så här svarade Marcus Samuelsson:
Vilken är den bästa presenten du själv har fått?
- När jag var 17 år och började laga mat, fick jag en fransk Sabatierkniv av mina systrar. Det var något de fick leta upp och betala själva, och den har jag kvar. Det är också något man kan ha länge och som håller precis som porselinet.


Nu blir det bara att säga att jag har ha fått en röst tillbaka, tyvärr inte min än, den här rösten har jag fått under natten från kanske en groda/padda, jag vet inte, men iaf kan jag nu meddelar mig igen, och det är verkligen viktig för en pratglad tjej som mig. ;)
Men jag ska försöka hålla mig lugn en stund till så att jag har min röst tillbaka när min kära kommer hem och inte undrar vart han har hamnat! ;)

Jag önskar er en härlig fredag med mycket mys!
PS: Nu ska jag dricka en G som i glad, som Sofia rekommenderade ;)

3 kommentarer:

Västgötskan sa...

Oj, svår fråga.
Men mest tagen blev jag nog av en bok jag fick av sambon på en av våra årsdagar, där han hade skrivit ner massa historier och tankar om vår "resa" tillsammans. Från första kyssen och annat. :-)

carinasjolund sa...

Jag har fått så många bra presenter, men ska jag välja en, så blir det nog utlandresan :)
Hoppas du mår fint i dag?
Själv hostar jag som en toka!
Kramen vännen♥

desperat hemmafru sa...

Måste man ta en??? Min dotter har sedan hon kunde pyssla (typ 2-3 år - nu är hon 13) förärat mig en himla massa egengjorda presenter varenda födelsedag. Outtröttligt. Fyndigt. Roligt inslaget (när hon var liten kunde det bli paket av mjölkkartonger, tandkrämstuber, toarullar...). Fortfarande tycker jag att det är fantastiskt kul att se vad hon hittat på varenda födelsedag. :-)