tisdag 1 november 2011

No ..vember, tack!?


Nej, jag tycker inte om novembermånaden, jag tycker så lite om den så att jag nästan får medlidande för den där stackars månad. Tänk att man kunde vara en så oälskvärd måndad! Mellan den gyllande oktober och den mysiga december med sina juliga utbud. Ja, stackars november, den hamnade verkligen lite dumt den! Men skulle det inte finnas tråkiga dagar/månader skulle man inte se det roliga/mysiga.... i dem andra, eller hur?
Men i år har jag förträngt novembermånad så gott jag kunde. Eftersom min man ska vidarutbilda sig i Umeå från och med den 6. nov. och det är inte kul. Ett halvt år ska vi ha nu ett sånt förhållande igen, alltså på avstånd att jag blir ledsen när jag tänker på det.  Vi har klarat det tidigare och det gick ju, men det är jobbig!
Och nu är det även vintertid och jag ska sköta om allt det här med huset/värme/skottningen.... nej, november är inte min favo - månad speciellt, men om året fortsätta går så snabbt som det har redan gått, då är snart allt som det ska! Eller???

2 kommentarer:

Marie sa...

Jag förstår att det känns tungt att han ska pendla, men ni fixar det!! Ni har ju också två ganska stora flickor som du får ta till hjälp;)

Du får väl se det som så att det är "bara" tre veckor av november som du inte gillar, sen så får du börja adventspynta:) Jippi!!!

Sv: boken är jättefin med många tips och underbara bilder:) Rekommenderas verkligen!

Kram♥

Elvira Spekulerar sa...

Kram på dig Ute! För att du är du och jag blir så glad av dina ord hos mig.

Jag läser här hos dig varje dag, fast jag inte alltid kommenterar, vill bara att du ska veta det.

Kram Elvira