fredag 11 november 2011

Vilken superhjälte skulle du vilja vara?


20111111 vilket datum, jag gratulerar alla som tänker gifta sig idag! Och kanske gör jag senare ett inlägg till, eftersom den 11.11. firar vi i Germany St. Martin och jag vet att i Skåne äter man en martinsgås, eller i alla fall har man hört talas om det. Men som sagt jag återkommer med detta, för det är ju även fredag och då kör jag fredagsfrågan:

I Elle no. 11(nr. 11, visst bra valt, eller hur?) hittade jag den här fredagsfrågan som fotograf Anna Schori fick svara på.
Fredagsfrågan låter så här:

Vilken superhjälte skulle du vilja vara?
Jag: När jag var liten och såg den underbara svart-vitt  Tarzanfilm  med Lex Barker, önskade jag mig att vara en typ kvinnlig Tarzan, alltså absolut inte Jane! Pippi Långstrump tyckte jag mycket mycket om, men jag skulle aldrig vilja vara henne, tyckte redan som barn så mycket synd om henne, att hennes mamma var dött och pappan aldrig hemma. Nu kan man säga att det är ju inga superhjältar, men okej, men jag trivs inte heller med den här tanken att ha en döljd identitet, så därför tar jag från superhjälterna (det är ju en söt familj)  Elasticflickan, det passar mig bäst :)
lovefilm.se

Så här svarade Anna Schori:


Vilken superhjälte skulle du vilja vara?
- Jag läste Fantomen och tror att den vandrande vålnadens liv skulle passa mig. Han har dessutom grymma ringar och en fin grotta.


Vilken superhjälte skulle du vilja vara?

2 kommentarer:

Marie sa...

STÅLKVINNAN!! Röntgensyn, superkrafter och kan flyga, det du;)!!
Kram♥ och ha en fin fredag

creando sa...

Nehe, vilken superhjälte skulle jag vara...? Hmmm....Spiderman kanske. Verkar rätt coolt att kunna klättra uppför väggar och hoppa hur långt som helst. Tänk vad tid man hade sparat :)
Kramar Kicki