onsdag 21 december 2011

Jag behöver struktur


Hej och god morgon,
ja, alltså igår morse var jag såååååå motiverad, jag trodde verkligen jag skulle fixa allt, men egentligen sprang jag bara som en vild höna här omkring och var så ineffektiv man bara kan vara! Först pratade jag för länge med min bästa kompis från Tyskland, VERKLIGEN för länge, även om jag då diskade och städade medan dess, ni vet, det är svårt att damsuga när man pratar i telefon, sedan när jag fixade vardagsrummet blev jag fascinerad av det otroliga vädret ute. Så jag tog fram kameran och knäppte några kort. Jag fick ju gjort någonting men kl. 13.30 kom mina barn hem och jag hade inte slagit in julklappar innan i lugn och ro. Istället tog vi en lång promenad med Svante och när vi kom hem var det mörkt och jag hade absolut ingen lust att slå granen då (Ja, ni får tycker synd om mig ;), det är jag i år som ska ta in granen, maken är ju i Umeå, som tur står granen på vår tomt i närheten av huset, så det blir väl bra!)
Efter det var det middag och sedan har jag varit med äldsta dotter på en Julkonsert som kulturskolan fixade.
Och sedan var jag bara trött, landade på soffan, missade äntligen hemma och har sen laggt mig.
Men i dag ska jag strukturera min dag:

  • hämta julgranen
  • fixa övervåningen
  • sista julhandlingen- mat plus julpapper
  • slår in julklappar
  • baka två sorters kakor (till julkonsert där dottern ska vara med)
  • stryka framför teven (det ska jag göra på kvällen)
Vad tror ni, har jag glömt någonting? Håll tummarna att det blir så här! Men först ska jag äta frukost, elda, mata höns.... och sedan bockar jag av listan ;)

Önskar er alla en effektiv men stressfri dag! YES WE CAN!

2 kommentarer:

carinasjolund sa...

Här blir det att sätta igång med julbestyrerna oxå. Hann inte så mycket i går, sov tre timmar sedan i väg till stan och fixa det sista av klapparna, men jag vet ju att dagen som jag går av brukar jag vara trött och seg.
Men nu är det en ny dag och nya utmaningar *Ler*
Kramen vännen♥

Marie sa...

Det är svårt att INTE stressa, jag känner hur den kryper inpå mig. Men eftersom småpojkarna kommer snart, så får jag tänka på annat;)
Ha en fin (stressfri) dag!
Kram♥