tisdag 24 april 2012

stackars dumma fåglar


Jag blev väckt idag av ett ljud som lät som om någon öppnade och stängde flera gånger bildörren, och eftersom jag var osäker om jag nu hade låst bilen, klev jag upp för att kontrollera vad som låter.
Dock fanns det ingen vid eller i bilen och så hade jag faktiskt låst bilen, när jag gick ut med Svante hörde jag ingenting, så jag glömde saken helt. Men nu hörde jag ljuden igen, gick ut och såg att en fågel hade kommit in i röda huset och flög med all sin kraft mot fönsterskivan. Så jag gick in i röda huset för att hjälp den. Men det var inte bara en, det satt 2 kråkor (? en kråka, 2 kråk? ) på fönsterbrädan och försökte med kamikaze iver kommer ut.


Jag har öppnat alla fönster (förutom den där, för jag vågade inte komma närmare, ser bilden ovanpå, det är det som händer när man kommer i närheten) och stängde dörrar, så att de har lättare att hitta utvägen. Det var för en ½ timme sedan, efter 10 minuter gick jag upp med kameran, och så fanns de fortfarande kvar, sådär. Ska kika senare om de har hittat ut.
Undrar bara vart de har kommit in.

Önskar er en fin tisdag, att ni inte går vilse och hittar alltid vägen ut!

3 kommentarer:

Victoria - Elvira Spekulerar sa...

Ojojoj, ja fåglar kan hitta in på dom mest förunderliga ställen. Hoppas att dom hittar ut snart igen, fin bild du fått på dom iallafall.

Kram Victoria

Carina Sjölund sa...

Hoppas stackare har hittat ut. Dom är ju alldeles förvirrad att flyga
inomhus!
Kramen på dig♥

creando sa...

Oj, stackare! Hoppas verkligen att de hittade ut sen. Antagligen rätt omtumlade.
Kramar Kicki