måndag 23 april 2012

Pepptalk


Idag fick jag alltså mitt första peppmejl från Olof Röhlander, det handlade idag om Ensam i hela världen, många kloka ord, men som tur har jag inte känt så där sista tiderna, allstå att jag känner mig ensam, att ingen bryr sig om lillamig, eller att jag inte får den hjälpen jag skulle önska mig, nej inte nu, men jag känner igen  dem här dåliga känslor som kan falla över en. Så mejlet blir sparat till en dag jag kanske känner mig ensam i hela världen. 
Hur gick det till att jag fick speciell ett peppmejl från Olof Röhlander, en man som är mycket upptagen med föresläsningar etc. Ja det var genom fina bloggen min tekopp ! Hon tippsade Här om honom och hela grejen. Så om du vill får ett peppande mejl varje måndag klicka här:   pepptalk

Visst är det otrolig bra med bloggen hur man får tipps här och där. Tack igen till fina tjejen bakom Min tekopp för tipset!

4 kommentarer:

Marie sa...

Jag är SÅ himla glad att jag började blogga, har fått många nya vänner och MASSOR av inspiration!!
Lite pepptalk behöver vi nog alla någon gång, härligt att få det via mail:)
Kram♥

Carina Sjölund sa...

Ångrar inte en sekund att jag började blogga. Tänk vilka rara vänner man fått :)
Kramen♥

creando sa...

Ja, tänk vad mycket mer man vet om världen sen man började blogga. Det mest fantastiska man har fått veta är att det finns så fina, fina människor där ute i cyberrymden.

Själv ser jag din måndagslista som lite av ett pepptalk faktiskt. Du vet att jag gillar den!

:)

Kramar Kicki

min tekopp sa...

Å fina du, så härligt att du satte upp dig på hans peppmaillista, han har så mycket klokt att säga. Tack själv för en inspirerande blogg och tack för fina ord. Jag håller helt med dig i vad du skriver, om att bloggar ger en så otroligt mycket. Både att blogga, läsa bloggar och så alla dessa härliga människor som jag har fått morsa på och som jag förmodligen aldrig annars hade stiftat bekantskap med.

Ja underbarabloggvärld helt enkelt.

Hoppas att du får en härlig Tisdag. Kramar