fredag 10 augusti 2012

Hur ser en perfekt utekväll ut?

nöjesguiden.se hittade jag igen en fredagsfråga, och den fick Joel Alme och frågan låter såhär:

Hur ser en perfekt utekväll ut?
Jag: Jag är ju inte så aktivt längre i  nightlife-scenen , men när det händer att vi ska gå ut. Då vill jag träffa bästa kompisar, känner mig snygg, men inte overdressed och att även maken känner sig bekväm i lite finare kläder ;), jag vill gå ut och äta, skratta, prata och sedan går till konsert. Viktigt för  att det ska vara perfekt är att man är ledig nästa dag och  får sovmorgon och kanske till och med övernatta på hotell.
Så här svarade Joel Alme:
Hur ser en perfekt utekväll ut?
Nu för tiden har det ändrats mycket det där. Det är inte all-in längre, utan mer att jag går och käkar med min fru. Man är hemma och har fixat barnvakt. och så gör man i ordning sig och tar på sig lite snyggare paltor. Man träffas länge, blir lite fulla och tar in på ett hotellrum. En nattfösare på kvällen. Det är inte så att ”nu jävlar ska vi gå på klubb och dansa”, det var länge sedan, eller så har jag aldrig känt i och för sig. Men har du sett ”Midnatt i Paris”? Många ogillar den, det är inte Woody Allens bästa, men det är en skön romantisk känsla där. Man går runt på gatorna och det är gött att drömma sig bort. Att gå tillbaka till en tid man aldrig har haft. hela intervjun

1 kommentar:

Husfrun sa...

Ja, tiderna förändras. Är inte alls lika aktiv ute så som förr. Nu är det mer vanligt att man träffas hemma eller hos vänner.
Fast ibland är det förstås kul att gå ut på riktigt riktigt också.
Kram.