söndag 14 oktober 2012

Pastelliga och blommiga loppisfynderIgår har jag varit på loppis för att leta efter fina tallrikar. Mina barn ska ge bort som julklapp vår släkt fina kakfat som creando-kicki och så många andra av er redan har gjort. Men istället för fina stora tallrikar hittade jag de här sötisar. De översta fina pastelliga 5 st. för 20kr och de andra 6st. för 40kr.
Vad ska man säga, de måste ju bara följa med hem. Nu har jag fortfarande inte tallrikar som jag behöver men fina fina dessertskålar/müsliskålar eller salladskålar ;) .


Men jakten efter fina tallrikar fortsätter så klart. Önskar er en trevlig söndag! Jag ska gå till hemslöjdutställningen här i byn, där mina ringar ska visas. Vad ska du göra?

7 kommentarer:

Kavallinskan sa...

Vilka fina små skålar du fyndat! Kakfat vill jag också göra, måste också leta tallrikar! :)

Jo det är sant, det snöar hos oss! :)

Ha en fin söndag!
Kram Viktoria

Husfrun sa...

De var ju gudomligt söta.
Kram.

Victoria - Elvira Spekulerar sa...

Men du, vilka söta skålar du har hittat, ett riktigt fynd.

Kram Victoria

Ullis sa...

Hej på dig Ute! Är tillbaks i bloggvärlden nu, tror jag i alla fall. Vilken rolig idé med kakfaten, har också tänkt testa det.
Ha det bra!
Ullis

Queen of Kammebornia sa...

Vilka ljuvliga skålar!!!

creando sa...

Helt ljuvliga! Hade jag inte kunnat låta bli heller :)

Kramar

Snäckskalsdalen. sa...

Hej!

Så trevligt det var att du var och hälsade på hos mig när jag "rabblade" upp min två tyska favoritord, Schmetterling och Friedhof!

Jag är vansinnigt imponerad av din svenska, har du lärt dig så mycket på så få år. Att skriva är ju helt klart mer besvärligt än att tala, imponerande.

Jo, det är så här att jag är gift med en halvtysk och när vi går till Oma och Opas grav i Tyskland går vi ju till Friedhof, och jag tycker det låter så mycket vackrare än det svenska kyrkogård......

Jättekul att du har en blogg och den är så fin, så fin!

Och tallrikarna du fyndat är helt ljuvliga!

Agneta kram