fredag 7 december 2012

Hängande krans med LED-ljus

Ifjol så gjorde en "hängande adventskrans"  som inte var så bra som jag hade tänkt mig, eftersom den kunde inte bära  levande ljus så att man kände sig säker i rummet. Men eftersom jag tyckte att hela kransen inte hade  varit så dumt som fick den vara kvar och som tur, för igår kom jag på att jag kunde ju slingra runt en vanlig ljusslinga och spraya den sedan med antikvitt så att den passar till grenarna.  

Det gick bättre än jag trodde, nu hänger kransen i läsrummet, framför fönstret och på kvällen ser det jättemysigt ut. På dagtid kan man ju tycker att det blev lite för "sladdig" iaf här på bilden, men  så är det inte i verkligheten, då anpassar sig kabeln ganska bar och blir mycket mer "osynlig" men men det var svårt att få till en bra bild så  I´m sorry.


Men eftersom jag hade egentligen tänkt städa här så sprang jag istället med kameran omkring, och fick ändå ingen bättre bild till. Men jisses nu måste jag verkligen göra någonting annat här.

Ha en fin fredag!
Kram

4 kommentarer:

Queen of Kammebornia sa...

Så fint. Sköt om dig!

creando sa...

Tycker den ser väldigt fin ut jag. En sån skulle jag kunna tänka mig att ha ovanför ett soffbord här. Men jag vete sjutton om jag ger mig ut efter grenar i 15 minusgrader...? :)

Kramar

MammaElva sa...

Oj så snyggt! Du är allt bra pysslig du :)

Och tack för alla fina kommentarer hos mig, värmer i vinterkylan!
Kram

Fiffiga Systrar sa...

Så fin! Vi har en variant på gång som påminner om din! Kram Emelie och Elin