fredag 1 mars 2013

Är det inte underbart att vissa saker kan underlätta livet?


 Vissa saker kan göra mig mycket glad som den här fina tandborsten. Även om jag kan drabbas av storhetsvansinne för jag tror att den är bara gjort för en FRU VALLMO. Men jag blir även glad för den gör mitt liv så mycket enklare. För ALLA vet framför allt JAG vet vilken tanborste är min.
Jag brukar har en röd tandborste för när mina barn var liten fick de bestämmer vilken de tyckte om och ingen ville ha röda då. Men efter några år så tyckte yngsta dottern att det var orättvist att jag fick alltid den fina röda. Och eftersom jag trodde att jag inte hade någon problem med att byta färgen på tandborsten så bytte vi. MEN en morgon innan min morgonpass stod jag i badrummet och hade helt glömmt bort vilken färg min tandborste nu hade!!!
Jag kom bara ihåg att jag inte hade röd längre. Jag blev helt paniskt och funderade starkt att väcka hela familjen för att göra en tandborste-check-up. Jag är verkligen egen med min tandborste, jag kan inte vara så cool och tar någonannans, det går bara inte. Så jag stod där och hjärnan var bara tomt. Min räddning var vår tandborste -förråd. Så jag tog en hel ny röd tandborste och skrev en lapp till resten av familjen. Efter detta har vi kommit överens att jag ska alltid ha den röda tandborsten.
Men med mitt nya exemplar kommer jag inte att grubbla, för tandborsten är röd och har en vallmo på/i. Har absolut ingen chans att bli förvirrad!  Är det inte underbart när vissa saker kan göra livet så lätt?


Ha en fin fredag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi Underbart & sååå fin/Kram pårej & ha en härlig Fredag!

Carina Sjölund sa...

Hahaha det passar dig perfekt vännen :)
Kramen på dig♥

Anonym sa...

Wow så snygg, klart den är gjord för dig! ;)Kan tänka mig att tandborstningen blir trevligare nu :)
Ha en fortsatt fin helg!
Kram