onsdag 13 mars 2013

När jag är typ 80 årJag vill inte säga när jag är typ 80 år till mina barn eller barnbarn, grannar, sjukvårdspersonal, med facit i handen att....


Lyckan brukar vara något man har lämnat bakom sig. Man ser den först i bakspegeln.


Det skulle låta att jag inte ha registrerat lyckan medan den fanns, det hade en så bitter bismak när jag läste den idag. Kanske ska det vara så för att man ska bli påmind att man ska leva i nuet och hitta sin vardagslycka för det finns,  man måste bara vara beredd på att se den.  Jag älskar ju Victorias  Lycka är inlägg. Hon är så duktig att se och visa vardagslyckan, och påminner på ett så bra sätt hur bra vi det har. Det är ju också därför jag skriver mina måndagslistor för att påminna mig på all tur jag har, min underbar familj, vi har ett hus, vi bor i ett trygg land och så de små detaljer som jag försöker skrapa ihop för att inte bli blind för vardagslyckan. 
Jag hoppas att jag kommer att säga när jag är typ 80 år till mina barn eller barnbarn, grannar, sjukvårdspersonal, med facit i handen att:


Ingen människa är lycklig om hon inte själv tror det.

Det hoppas jag verkligen!


6 kommentarer:

Victoria - Elvira Spekulerar sa...

Lycka är - att få så fina ord från dig Ute. Idag är en sån där dag då jag behövde det, jag blev rörd till tårar nu faktiskt. Tack!

Kram till dig och dina kloka tankar, jag älskar din måndagslista :)
Lycka är - att få så fina ord från dig Ute. Idag är en sån där dag då jag behövde det, jag blev rörd till tårar nu faktiskt. Tack!

Kram till dig och dina kloka tankar.

Jag älskar din måndagslista :)

//Victoria

creando sa...

Du är så klok, så klok. Det bästa vi kan göra, att samla på lycka varje dag. Att upptäcka den och bevara den djupt i sitt inre :)

Kramar fina du!

Victoria - Elvira Spekulerar sa...

Haha, ser nu att jag blev så till mig att jag mitt svar blev dubbelt, men ok delad glädje är dubbel glädje eller hur man nu säger :) .

Hälsningar virrmajan :)

Husfrun sa...

Jag hoppas, och tror, att jag har lätt att se lyckan i nuet. Det är viktigt.
Kram.

Queen of Kammebornia sa...

Ja, visst är det så!!!

Anonym sa...

Jag ser Lycka varge dag & är oerhört tacksam/Kram ♥ ...