torsdag 17 oktober 2013

Majs knäckebröd

  
1/2 dl linfrö
1/2 dl solrosfrö
1/2 dl sesamfrö
1/2 dl pumpafrö
1/2 dl olivolja
2,5 dl kokande vatten
2,5 dl finmalet majsmjöl
Flingsalt 

1. Blanda alla frö
2. Tillsätt oljan
3. Häll på det kokande vattnet och sist mjölet.
Gör en deg.
Kavla ut mellan 2 bakplåtspapper, så tunt som möjligt. Ta bort det översta pappret, strö på flingsalt. 
Grädda i 150 grad i ca 1 timme


så gott med smör! Mums😋

2 kommentarer:

Queen of Kammebornia sa...

Det är så himla gott med fröknäcke!!!

Cilla sa...

Något att fundera över…
http://gluten-celiaki.blogspot.se/2013/10/havre-och-majs-hur-sakert-ar-det.html