onsdag 5 mars 2014

Att försöka komma ur bloggtorka eller jag saknar solen

Ja det var längesedan jag skrev ett inlägg iaf känns det som en evighet och jag kan bara ursäkta mig med det att jag inte hade någon ork, inga riktiga ämnen att ta upp, det kallas väl för bloggtorka. 
Jag vill inte vara borta så länge från bloggen för jag tycker om det hela, men åt andra sida vill jag inte bara blogga för att blogga! (Fattar ni?)
Så därför blev det tyst här ett tag och jag har funderat och spekulerat vad det kan bero på.
Varför jag känner mig så orkeslös, är det redan vårtröttheten? 
För att komma ut det så har jag virkat och ätit nyttig och onyttig, köpt blommor, tittat på fåglarna och gått promenader, tränat, köpt massor med böcker och nya garn och gosat med djuren, men ändå känner jag i mig en så hemskt grundtrötthet.


Och nu äntligen vet jag vad det är, jag saknar solen! När solen sist komm ut då kändes det så att jag vaknade ur min törnrosasömn. Ja, jag skyller på solen den har inte visat sig den här vintar så många gånger, det är bara grå, grå och eng gång till grå och tyvärr ser det inte så ut att solen tycker om att visa sig i den här regionen under den här veckan :(
Så jag fortsätter med att kämpa mot min trötthet och hoppas bara att solen kommer och visar sig snart!

Och bloggtorkan? Har ni någon idé vad jag ska skriva om eller vad jag ska visa/pyssla? Tack i förhand ♥


4 kommentarer:

Annas röda stol sa...

Hej fina!!! Ja det måste vara brist på sol som gör oss trötta men det kommer att bli bättre :) Dina bilder är glada och så blir man oxå av blommor och pyssel. Kram Anna

Villa Freja sa...

Du är saknad när du inte uppdaterar, men samtidigt... orden kommer när orden kommer. Likaså inspirationen. Kram.

Den där Victoria sa...

Det är helt ok att ha bloggtorka ibland, desto roligare blir det sen när lusten kommer tillbaka. Med denna gråa vinter så är vi många med bloggtorka och trötthet.

Kram Victoria

Annika GW sa...

Det är nära nu! Snart kommer våren./ Annika